پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۸۲، ۱۰:۴۸

نيمه نخست امسال

قيمت مصالح ساختماني افزايش يافت

قيمت مصالح ساختماني افزايش يافت

قيمت مصالح ساختماني در سه گروه خاك، مصالح سنگي بتن و بنايي و سنگ هاي ريشه دار نيمه نخست امسال افزايش يافت.

به گزارش خبرگزاري مهر، شاخص قيمت يك تن ماسه شسته با بيشترين افزايش نسبت به ساير اقلام مصالح ساختماني در نيمه نخست امسال به 437 واحد رسيد.
در گروه سنگ هاي تخت پلاك بيشترين افزايش قيمت نسب به دوره پايه( سال 1374) مربوط به سنگ لاشه تراورتن براي فرش كف، با شاخص 7/630 و كمترين افزايش مربوط به سنگ پلاك صيقلي مرمريت آباده درجه يك با شاخص 1/275 بود.
جستارهاي آماري مركز آمار ايران حاكي است كه متوسط قيمت در دو گروه آهك و آجر و سفال در اين دوره نسبت به دوره قبل براي تمام اقلام افزايش داشته است. بيشترين افزايش متوسط قيمت نسبت به دوره پايه در اين ميان مربوط به آجر قزاقي 5/5سانتي با شاخص 3/645 و كمترين مربوط به كول سفالي با شاخص 3/126 بوده است.
در گروه لوله و پروفيل هاي فولادي مورد مصرف در سازه  مقايسه قيمت 68 قلم مورد آمارگيري در اين دوره با دروه قبل نشان مي دهد كه متوسط قيمت 12 قلم كاهش و بقيه اقلام افزايش يافته است. نسبت به دوره پايه بيشترين افزايش در متوسط قيمت مربوط به تيرآهن بال پهن نمره 12 با شاخص 6/231 و كمترين مربوط به سپري نمره 70 با شاخص 8/90 بود.
بر اساس اين گزارش ، متوسط قيمت كليه اقلام مربوط به گروه ميلگرد نسبت به دوره قبل با رشد مواجه شد كه بيشترين افزايش در متوسط قيمت نسبت به دوره پايه، مربوط به ميلگرد آجدار نمره 10 با شاخص 4/188 و كمترين به ميلگرد آجدار نمره 22 با شاخص 1/128 بود.
بيشترين افزايش متوسط قيمت در گروه هاي ورق هاي فلزي و گالوانيزه نسبت به دوره پايه مروبط به ورق آجدار با شاخص 3/311 و كمترين مربوط به ورق گالوانيزه رنگي با شاخص 86 بود.
در گروه موزاييك متوسط قيمت همه اقلام با افزايش مواجه بود و بيشترين افزايش نسبت به دوره پايه مربوط به گروه موزاييك ايراني آجدار براي فرش محوطه به ابعاد 30 در 30 با شاخص 438 و كمترين مربوط به موزاييك ايراني با سنگ موزاييك معمولي به ابعاد 15در15 با شاخص 1/245 بود.
در گروه مصالح پلاستيكي و لاستيكي و چتايي متوسط قيمت كليه اقلام نسبه به دوره قبل با افزايش روبرو شد كه در مقايسه با دوره پايه بيشترين افزايش در متوسط قيمت مربوط به ورق موجدار پي وي سي پلاستيك با ضخامت دو ميلي متر با شاخص 9/271 و كمترين مربوط به پلاستوفوم يونوليت با شاخص 8/88 بود. 

کد خبر 26339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha