حجت الاسلام عبدالكريم بي آزار شيرازي استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دين و انديشه "مهر" در مشهد افزود : بخشي از آيات الهي قرآن بيان حكمتهاست و يكي از وظايف مهم پيامبران تعليم حكمتها به بشريت است.
وي در مورد حكمتهاي طرح شده در قرآن گفت: بخشي از اين حكمتها به آفرينش اجزاي كيهاني، آفرينش زمين، انسان و حيوانات و نباتات مي پردازد و از اين بيان مي توان نتيجه گرفت كه تمام آفرينشهاي الهي به جا، به مورد و در واقع به بهترين وجه است .
حجت الاسلام بي آزار تدبر در آفرينش را بهترين و صحيح ترن درس براي اثبات وجود پروردگار عنوان كرد و گفت: بطور حتم در ادامه اين شناخت است كه مي توان به وحي ، توحيد و درسهاي اخلاقي ديگري نيز معرفت يافت و در قرآن كريم تمام اين مباحث از طبيعت الهام گرفته شده است .
بي آزار شيرازي بيان بشريت را بياني بسيار محدود دانست و اظهار داشت: در قياس با كلام وحي بيان و كلام آدمي بسيار ضعيف و ناچيز است زيرا علم انسان محدود به زمان خود و بسيار ناچيز است .
وي گفت : در قرآن كريم مطالب بسيار مهمي در خصوص طبيعت بيان شده است كه امروزه دانشمندان پس از گذشت قرنها و انجام تحقيقات و آزمايشات بسيار به واقعيت آنها رسيده اند .
حجت الاسلام بي آزار يادآورشد: امروزه با پيشرفتهاي علمي كه به سرعت در جهان انجام گرفته بايد اعتراف كرد عظمت و اعجاز علوم قرآني در مسائل آشكار شده است تا جايي كه مي بينيم بسياري از شخصيتهاي علمي در اروپا را تحت تأثير قرار داده است .
نظر شما