پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۸۴، ۲۰:۴۱

همام حمودي رئيس كميته تدوين قانون اساسي عراق:

ايران در امور عراق دخالت نمي كند/ با وجود اهتمام ايران به بحران عراق، اعراب توجه چنداني نمي كنند

حمودي مرد شماره دو مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق هرگونه دخالت ايران در امور داخلي عراق را رد كرد و به اهتمام و توجه جمهوري اسلامي ايران به اوضاع عراق اذعان كرد اما نقش كشورهاي عربي را در آن غير فعال خواند.

به گزارش خبرگزاري مهر، همام حمودي رئيس هيئت تدوين قانون اساسي در گفتگو با روزنامه الحيات تصريح كرد كه دروازه هاي سوريه هنوز به روي تروريستها باز است و مدارك رسمي وجود دارد كه سوريه تروريست ها را آموزش مي دهد و آنها را به عراق اعزام مي كند.

 وي تصريح كرد كه پايان دادن به حضور نيروهاي بيگانه در راس اولويتهاي مجمع ملي و ائتلاف عراق يكپارچه  است .

حمودي گفت : تقسيم درآمدهاي نفتي و گاز در استان ها بر اساس ميزان جمعيت ، وحدت عراق را حفظ مي كند زيرا هر ايالت كه به جدايي طلبي فكر كند، منابع مالي را كه از طريق صادرات نفت به دست مي آورد،از دست خواهد داد.

از وي سئوال شد كه برخي علت توجه خاص كشورهاي عربي به عراق ( برگزاري نشست مقدماتي كنفرانس وفاق ملي در قاهره) را تلاشي براي مهار نفوذ روز افزون در عراق نسبت مي دهند كه وي در پاسخ با تكذيب هرگونه دخالت ايران در امور داخلي كشورش گفت : ايران هيچ نقشي در عراق به اين شكل ندارد بلكه بر عكس به بحران عراق اهتمام نشان مي دهد و بايد تركيه و كشورهاي عربي هم به وضعيت جديد عراق توجه كنند، اما موضع عربي غير فعالي در عراق را شاهد هستيم زيرا هيچ سفيري از كشورهاي عربي در بغداد حضور ندارند در حالي كه سفراي ايران و ديگر كشورها در عراق فعال هستند درحالي كه تصور مي شد كه برادران عرب اولين حاميان ما باشند.

خبرنگار الحيات سئوال كرد علت نيامدن سفراي عرب، مسائل امنيتي است كه حمودي با رد اين مسئله پاسخ داد : اين درست نيست همه در معرض حمله هستند اما سفراي عرب اعلام كرده اند كه مشكلي با ملت عراق ندارند، حملات همه را دربرمي گيرد، سفارت ايران هم در معرض بمباران و ربودن برخي اعضايش قرار گرفت به اعتقاد ما پرونده عراق شايسته اهتمام كامل اعراب است و اگر مشكل امنيتي وجود دارد مي توان مسائل را نظم و ترتيب بخشيد، ما در جريان نشست قاهره از كشورهاي عربي خواستيم از روند سياسي در عراق حمايت كنيم، همچنين از آنها خواستيم با كنترل مرزهاي خود و جلوگيري از نفوذ افراد به ما كمك كنند .
ما از كشورهاي عربي خواستيم بايد از اقتصاد عراق با بخشيدن بدهي هاي اين كشور با جديت در بازسازي عراق شركت كنند.

از حمودي سئوال شد، علت اين حمله دولتي به سوريه و اين كشور رامسئول ورود ترويست ها به عراق دانستن و چشم پوشي از تخلفات درمرزهاي ايران چيست ؟ كه وي اظهار داشت :

وي افزود: ايران و سوريه به ما لطف كردند و ما از حمايت هاي و پناه دادن آنها به ما در زمان حكومت ديكتاتوري سابق تشكر مي كنيم، كما اينكه سوريه را از نظر زبان و دين به خود نزديكتر مي دانيم

حمودي تصريح كرد: اما تحقيقات اخير از برخي نفوذي ها كه در لانه هاي تروريستي دستگير شده اند، نشان داد كه آنها از سوريه آمده و در آنجا آموزش ديده بودند كما اينكه برخي تشكيلات حزب بعث سابق كه جناياتي بر ضد ملت عراق مرتكب مي شوند، در سوريه مستقر هستند و اين از مسائل شايع است.

کد خبر 263797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha