مدير نشر روزبهان در گفت و گو با خبرنگار كتاب مهر افزود : در جلسه اي كه روز گذشته با حضور دكتر عماد افروغ رئيس كميسيون فرهنگي مجلس ، جواد آرين منش و امير رضا خادم ، از اعضاي اين كميسيون و با حضور مرتضي آخوندي ، سيد حسن كيائيان و داوود موسايي و خود بنده برگزار شد ، مهمترين مشكلات و معضلات اين حوزه و به خصوص ركود سه ماهه در عرصه نشر را مطرح كرديم .
وي در ادامه افزود : ما همچنين مطالبي دراين زمينه تهيه از پيش تهيه كرده بوديم كه براي مطالعه بيشتر در اين خصوص در اختيار دكتر افروغ قرار داديم .
جلال فهيم هاشمي از برگزاري نشست دوم در اين رابطه خبر داد و افزود : دكتر افروغ اعلام آمادگي كرد كه پس از برگزاري نشستي با مسئولان دولتي و ارشاد در اين خصوص در جلسه ديگري با فعالان نشر ادامه سخنان آنها را خواهد شنيد .
نايب رئيس اتحاديه ناشران و كتابفروشان در ادامه افزود : اين نشست از ساعت 13 تا 14 و 20 دقيقه عصر ادامه داشت و ناشران با نمايندگان مجلس درباره موضوعاتي مانند بيمه ، ماليات ، بررسي كتاب ، اعلام وصول ؛ خريد كتاب معاونت فرهنگي ارشاد و ديگر مشكلات اتحاديه ناشران مورد بررسي قرار گرفت .
وي با اعلام رضايت از برگزاري چنين جلساتي ابراز اميدواري كرد كه اين جلسات در آينده بتواند ديدگاه نمايندگان نسبت به موضوعات حوزه نشر را واقعي تر كند و اين موضوع به رفع مشكلات در اين حوزه بيانجامد .
هاشمي به مهر گفت : افروغ نسبت به بسياري از حوزه هاي نشر از نزديك آشناست و به نظر مي رسد ناشران و فعالان نشر از اين جلسه نتايج خوبي به دست آورند .
نظر شما