نيكولاس كيج، بازيگر فيلم "روحسوار" در كنار اليور استون
به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اين اثر كه از حضور نيكولاس كيج در نقش محوري سود ميجويد با بودجه 120 ميليون دلاري ساخته شد و ابتدا قرار بود در تاريخ 14 جولاي 2006 به نمايش عمومي درآيد، اما تاريخ اكران فيلم به 16 فوريه 2007تغيير كرد.
"روحسوار"، واپسين پروژه مارك استيون جانسون در مقام كارگردان به شمار ميرود و شاهد ايفاي نقش هنرپيشگاني چون وس بنتلي، اوا مندس، مت لانگ، سام اليوت و پيتر فوندا است. فيلم شرح حال مردي به نام جاني بليز است كه رازي در دل دارد. او در حقيقت "روحسوار" است و ميتواند مردم را به اعتراف به گناهاني كه مرتكب شدهاند وادارد و در اين راه از روشهاي خود سود ميجويد.
البته اين فيلم واپسين اثري نيست كه استوديو سوني روانه سالنهاي سينما ميكند و اين شركت درصدد است تابستان سال آينده 28 فيلم را به نمايش عمومي درآورد. از ديگر فيلمهاي مطرح اين شركت فيلمسازي ميتوان به "رمز داوينچي"، "كليك"، "خانه هيولا" و "مرد كوچك" اشاره كرد.
جف بليك، معاون رئيس سوني در اين باره گفت: "به نظر ميرسد كه همه نگاهي به تاريخ اكران فيلمهاي برجاي مانده در سال 2006 دارند و درصدد هستند كه از ازدحام فيلمها جلوگيري كنند. نمايش شش فيلم در فصل تابستان بسيار است."
نظر شما