پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۳۸۴، ۱۵:۰۵

همگام با هفته پژوهش و فناوري (87)

براي تشكيل ISI اسلامي تلاش خواهيم كرد // پژوهش دچار يك نظام بروكراتيك و كاغذبازي پيچيده شده است

براي تشكيل ISI اسلامي تلاش خواهيم كرد // پژوهش دچار يك نظام بروكراتيك و كاغذبازي پيچيده شده  است

وزير بهداشت، درمان و آ‌موزش پزشكي گفت: از پژوهش هاي مشترك ميان دانشگاه هاي علوم پزشكي با ديگر مراكز علمي و صنعتي حمايت مي شود و اين پژوهش ها از امتيازات بيشتري برخوردار مي شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر "كامران باقري لنكراني" امروز در پنجمين همايش دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تهران در موزه تاريخ علوم پزشكي، افزود : تحقيقات بين بخشي در كشور چندان زياد نيست و به همين علت براي حمايت از اين نوع پژوهش ها با تغيير آيين نامه ها و ضرايب امتياز دهي به تحقيقات درصدد هستيم تا به پژوهش هاي بين بخشي امتياز بيشتري بدهيم تا تحقيقات به اين سمت هدايت شود و همگرايي بيشتري را ميان علوم پزشكي و علوم انساني و صنعت بوجود بيايد. 

وي ضعف بزرگ پژوهش كشور را نبود گرايش به انجام تحقيقات مشترك در ميان پژوهشگران دانست و اضافه كرد :  به همين دليل گرايش به انجام تحقيقات مشترك در ميان آنها بسيار كم است و اين ضعف، اجازه انجام تحقيقات عميق‌ تر و كاربردي‌ تر را نمي دهد.

وزير بهداشت تصريح كرد : رعايت نشدن حق و حقوق پژوهشگران در تحقيقات مشترك و رعايت نشدن اخلاق پژوهش و استفاده از منابع ديگران بدون در نظر گرفتن حقوق مولف، از ديگر مشكلات بخش پژوهش در كشور و به همين دليل از اين پس اگر در تحقيقي اخلاق پژوهش رعايت نشود حتي اگر آن مقاله در نشريات معتبر چاپ شده باشد، امتيازي به آن تعلق نمي گيرد.

وي روان سازي امور پژوهشي در دانشگاه ها را از اولويت هاي مهم وزارت بهداشت در دوره فعلي ذكر كرد و ياد آور شد : متاسفانه در سال هاي گذشته پژوهش دچار يك نظام بروكراتيك و كاغذبازي پيچيده شده كه مانع از گسترش محدوده عمل آن شده است. 

"لنكراني" يكي از استراتژي هاي اصلي وزارت بهداشت را تصميم گيري بر اساس مستندات علمي خواند و گفت : به تحقيقات عميق و كاربردي به شدت نيازمنديم و تلاش مي كنيم اين مقوله را در دانشگاه هاي علوم پزشكي تقويت كنيم .

وي افزود :  گسترش روحيه پژوهش و تحقيق در دانشگاه ها موجب افزايش نشاط و شادابي در دانشگاه ها و بروز خلاقيت در ميان اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها و دانشجويان مي شود.

وزير بهداشت تأكيد كرد : تحقيق و پژوهش بايد معطوف به نيازهاي جامعه باشد و اكنون در كشور در زمينه بيماري هاي قلب و عروق و حوادث با كمبود تحقيقات و پژوهش هاي مناسب روبرو هستيم كه البته در اين مورد نبايد سهم عادات غذايي در بروز بيماري ها و اهميت ورزش در داشتن يك زندگي سالم را فراموش كرد.

وي با اشاره به ديدار سال گذشته روساي دانشگاه هاي سراسر كشور با مقام معظم رهبري در خصوص شكل گيري ISI اسلامي، گفت : اين بحث بايد در دفتر منطقه شرق مديترانه سازمان بهداشت جهاني پيگيري شود و با به برگزارش اجلاس آينده اين دفتر در تهران، براي شكل دادن به ISI اسلامي كه تنها به كشورهاي عربي محدود نشود، تلاش خواهيم كرد .

کد خبر 266665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha