پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۴۱

آیت الله طبرسی:

جنایات آل سعود در یمن بدتر از بنی سفیان است

جنایات آل سعود در یمن بدتر از بنی سفیان است

ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران با محکوم کردن جنایات آل سعود در یمن گفت: جنایات آل سعود بدتر از آل ابی سفیان و بنی عباس است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورلله طبرسی در خطه های نماز جمعه ساری با اشاره به کشتار مردم بی پناه و مسلمان یمن توسط آل سعود گفت: بقیه کشور ها جز ایران نظاره گر جنایات آل سعود هستند.

وی با عنوان اینکه جنایات آل سعود بدتر از جنایات آل بی عباس و بنی سفیان است، اظهار داشت: وظیفه داریم هر جا مسلمین در خطر هستند، حامی آنان باشیم.

وی در بخشی از سخنانش با گرامیداشت اعیاد شعبانیه افزود: ماه شعبان با سه ولادت شروع شده و این ماه، ماه زیبایی هاست و جلوگاه خاصی دارد.

امام جمعه ساری با بیان اینکه ماه شعبان سراسر رحمت است به فرمان امام راحل برای تشکیل سپاه پاسداران اشاره کرد و گفت: سپاه نیروی مومن، ولایی و شجاع است و در هشت سال دفاع مقدس درخشیده است.

آیت الله طبرسی به فرمایش مقام معظم رهبری درباره سپاه که اگر سپاه نبود، کشور ایران نیز نبود، اشاره و از تلاش ها و حماسه آفرینی های سپاهیان قدردانی کرد.

وی در بخشی از سخنانش با گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر یادآور شد: خرمشهر را خدا آزاد کرد و باید حماسه سازی های این دوران به درستی به نسل نو منتقل شود.

امام جمعه ساری با تاکید بر احترام گذاشن به خانواده شهدا در جامعه و ادارات گفت: وضعیت ادارات مناسب نیست و باید تجدید نظر در این زمینه صورت گیرد.

کد خبر 2667185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha