پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۲۵

سردار نقدی:

عزت ملت ایران در مذاکرات حفظ شود/ نگرانی از گسترش پیام انقلاب

عزت ملت ایران در مذاکرات حفظ شود/ نگرانی از گسترش پیام انقلاب

قم - رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: عزت ملت ایران باید در مذاکرات حفظ شود و تیم مذاکره کننده اگر می‌بیند که طرف مقابل خطوط قرمز ملت ایران را نمی‌پذیر باید میز مذاکره را ترک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا نقدی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم در جمع نمازگزاران قمی در سخنانی اظهار داشت: امروز مشکل آمریکا با کشور ما مسئله هسته‌ای نیست و هر کس اینگونه تصور کند به خطا رفته است. 

وی عنوان کرد: ترش و وحشت آمریکایی‌ها از انقلاب اسلامی و پیامدهای این جریان در کشورهای اسلامی و دنیا منجر شده است تا این کشور به میز مذاکره با ایران بیاید. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: آنچه که آمریکایی‌ها را دستپاچه کرده و موجب شده تا رفتارهای غیر متعارفی از آنها سر بزند، گسترش پیام انقلاب اسلامی ملت ایران در کشورهای اسلامی و منطقه است. 

وی با بیان اینکه امروز به برکت ایثارگری‌ها و مجاهدت امام و شهدا شاهد پیشرفت‌های روز افزون انقلاب اسلامی هستیم، افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی دشمنان با ایجاد فتنه‌های مختلف از جمله فتنه منافقین و جنگ علیه کشور به دنبال توقف جریان انقلاب اسلامی بودند اما این حرکت ملت ایران نه تنها متوقف نشد بلکه امروز شاهدیم که این جریان تا دریای مدیترانه و دریای سرخ ادامه یافته است. 

نقدی، با بیان اینکه امروز کشورهای زیادی بمب هسته‌ای دارند اما هیچگونه برخوردی با آن‌ها نمی‌شود، افزود: هدف از ایستادگی در برابر پیشرفت‌های هسته‌ای در حقیقت تولید سلاح‌های هسته‌ای نیست بلکه مستکبران می‌خواهند به این بهانه جلوی نفوذ ملت ایران را در دل ملت‌های آزاده بگیرند. 

وی افزود: مجاهدان عراقی برای آزادسازی تکریت ۴ روز عملیات را متوقف کردند تا آمریکایی‌ها دخالتی در آن نداشته باشند که با عقب نشینی آمریکایی‌ها و با کمک بسیج مردمی و ارتش عراق، تکریت از دست تروریست‌ها آزاد شد. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: عشق و علاقه مجاهدان در کشورهای مختلف از جمله سوریه و لبنان و عراق به خاطر ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم استکبار است. 

پیچیدگی‌های مذاکرات نباید ما را از مسیر منویات رهبر معظم انقلاب جدا کند

وی بیان داشت: دشمن می‌خواهد در مذاکرات هسته‌ای مرگ بر آمریکا و مرگ بر صهیونیست را از ما بگیرد و پیچیدگی‌های مذاکرات نباید ما را از مسیر منویات رهبر معظم انقلاب جدا کند. 

نقدی، با بیان اینکه در آزادسازی خرمشهر، احمد متوسلیان خرمشهر را ناموس خود می‌دانست، افزود: امروز نیز عبور از خط قرمزهای هسته‌ای وطن فروشی و خیانت است. 

وی با تأکید بر اینکه توافق نهایی باید بر اساس خطوط قرمز ترسیم شده و مدنظر رهبر معظم انقلاب باشد، افزود: در روز اول توافق می‌بایست کلیه تحریم‌ها یکجا برداشته شود و کسی حق بازرسی‌های غیر متعارف و بازرسی از مراکز نظامی ما را ندارد و ادامه تحقیقات فناوری هسته‌ای نیز از جمله خطوط قرمز ترسیمی رهبر معظم انقلاب است. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: عزت ملت ایران باید در مذاکرات حفظ شود و تیم مذاکره کننده اگر می‌بیند که طرف مقابل خطوط قرمز ملت ایران را نمی‌پذیر باید میز مذاکره را ترک کند. 

وی عنوان کرد: ملت ایران سه سال است که با تحریم‌های مختلف رو به‌رو است اما به لطف الهی زندگی مردم کماکان ادامه دارد و باید ایمان داشت که رزق و روزی تنها نزد خدا و دست آمریکایی‌ها نیست.

کد خبر 2667256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha