به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الايام ، ايمن نورمعارض سياسي دولت مصر كه در جريان رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري مصر جايگاه دوم را بعد از حسني مبارك به خود اختصاص داده بود به مرض قند مبتلا شده است و پزشكان گفتند كه اعتصاب غذاي وي ممكن است به بيهوشي وسپس مرگ منجر شود.
جميله اسماعيل همسر ايمن نور به خبرگزاري رويترزگفت : نوربه بيمارستان منتقل شده است و ازافزايش ميزان ماده "اسيتون" در خون و ادرار رنج مي برد و ممكن است بيهوش شود و زندگيش را به خطر بياندازد .
رئيس حزب الغد 5 دسامبر به جرم تقلب در اسناد رسمي مربوط به تاسيس اين حزب در سال گذشته، بازداشت شد.
رئيس دادگاه جنايي مصر اخيرا حكم بازداشت ايمن نور را به اتهام تقلب در اعطاي وكالت هاي رسمي به مسئولان حزب الغد صادر كرد.
اميرسالم يكي از وكلاي نور اعلام كرد ايمن به همراه شش تن ديگر تا دهم ماه جاري بازداشت خواهند بود و به احتمال زياد حكم دادگاه دراين روز عليه آنان صادر خواهد شد.
نوردر ماه ژاويه گذشته به مدت 6هفته دربازداشت بسربرد.
انتظارمي رود دادگاه جنايي مصر حكم حبس وي را صادر كند اين درحالي است كه رئيس حزب الغد تمامي اتهامات وارده عليه خود را مبني بردست كاري و تقلب در اسناد رسمي متعلق به تاسيس حزب الغد را رد مي كند.
ايمن نور نيز در واكنش به بازداشت خود اعلام كرد وي غرامت گروه هاي مخالف مصري را مي پردازد.
نظر شما