آيت الله "مصباح يزدي" در همايش علم و حكمت كه به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه فردوسي مشهد توسط جامعه اسلامي دانشجويان برگزار شد، با گراميداشت ياد و خاطره پيشگامان وحدت حوزه و دانشگاه از نقش متمايز شهيد مطهري تقدير كرد و گفت: متاسفانه برخي وحدت حوزه و دانشگاه را به مفهوم ادغام اين دو مجموعه مي دانند كه اين نادرست است. اين تعابير در جهت تفرقه و جدايي حوزه و دانشگاه مطرح مي شود.
وي ارتباط حوزه و دانشگاه را به مانند دو عضو از پيكر جامعه دانست و افزود: حوزه و دانشگاه يك هدف را دنبال مي كنند كه اگر هر كدام از آنها دچار نقص شود عضو ديگر نيز مصون نخواهد ماند.
آيت الله مصباح يزدي با تاكيد بر اينكه اسلام داراي عالي ترين مباني براي تعليم و تربيت انسان است، نيازهاي فرهنگي و معنوي جامعه را مورد تاكيد قرار داد و بهترين راه براي پاسخ به اين نيازها را تحقق اسلام دانست.
وي پيشرفت هاي علمي و فني دانشگاه ها از جمله فناوري هسته اي را افتخار كشور خواند و گفت: دستاوردهاي علمي حوزه كمتر از دانشگاه نيست منتهي چون بيشتر در زمينه هاي فكري و فلسفي بوده و از جنبه كيفي بيشتري برخوردار بوده كمتر به چشم آمده است.
نظر شما