دكتر عبدالرضا سرومقدم در گفتگو با خبر نگار اجتماعي "مهر" با اشاره به طرحهاي در دست اجرا براي مقاوم سازي ساختمانهاي غير مستحكم گفت : هم اكنون مقاوم سازي ساختمانها در 2 بخش ساختمانهاي دولتي توسط سازمان مديريت و برنامه ريزي و ساختمانهاي شخصي و مسكوني توسط وزارت مسكن در حال پيگيري است.
وي گفت: در همين راستا مقاوم سازي ساختمانهاي دولتي آغاز شده و كار تدوين پيش نويس دستورالعمل مقاوم سازي ساختمانهاي مسكوني و شخصي در مورد ساختمانهايي با مصالح بنائي نيز به پايان رسيده و منتظر تصويب است.
سرو مقدم افزود: همچنين دستورالعمل مقاوم سازي ساختمانهاي بتني و فولادي شخصي و مسكوني نيز در دست تدون است.
وي تصريح كرد: با تصويب اين دستورالعمل ها و ابلاغ آنها و تنظيم راهكارهايي كه مي تواند مالكان را ترغيب به مقاوم سازي كند ، بافت هاي فرسوده تا حدود زيادي مقاوم سازي مي شود.
مدير گروه آسيب پذيري و مقاوم سازي پژوهشگاه زلزله شناسي كشور در مورد طرح خانه هاي امن گفت : تا جايي كه اطلاع دارم اين طرح به صورت موردي اجرا شده اما هنوز به طور وسيع به مرحله اجرا در نيامده است.
سرومقدم در عين حال تاكيد كرد: طرح خانه هاي امن مي تواند براي ساختمانهاي بسيار فرسوده اي كه ارزش بازسازي ندارند ، مفيد باشد.
نظر شما