پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ آذر ۱۳۸۴، ۱۰:۵۰

طي سال گذشته ؛

آبهاي گرم 13 ميليارد ريال درآمد براي استان اردبيل داشت

آبهاي گرم 13 ميليارد ريال درآمد براي استان اردبيل داشت

آبهاي گرم اردبيل سال گذشته يك ميليارد و 300 ميليون تومان درآمد براي استان به همراه داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاريم هر در اردبيل ، مديركل امور آب استان اردبيل در نشست مسئولين اين اداره كل با استاندار كه به منظور بررسي و اعلام آخرين وضعيت آب استان ، با اشاره به افت سطح آبهاي زيرزميني در دشت اردبيل گفت: براي جبران كمبود آب اين دشت ناگزير به مطالعه آبهاي فراحوضه ‌اي هستيم كه انتقال آب از قزل‌اوزن و آق‌چاي خلخال به اين ناحيه از جمله برنامه‌ هاي دراز مدت است.

جعفر فهيمي حجم كل مصارف آبهاي سطحي را حدود يك ميليارد و 220 ميليون متر مكعب و حجم آبهاي برنامه ‌ريزي شده را يك ميليارد و 900 ميليون متر مكعب عنوان كرد و افزود: در مجموع حدود 930 ميليون متر مكعب يعني 18/29 درصد از آبهاي سطحي تاكنون در استان مهار شده است.

مديركل امور آب استان اردبيل در ادامه با اشاره به درآمد يك ميليارد و 300 ميليون توماني آبگرم‌ هاي معدني استان در سال گذشته ، در خصوص برنامه‌ ها و نقشه ‌هاي اجرايي كه براي جذب گردشگران و افزايش مدت زمان اقامت آنها در نظر گرفته شده ، گفت: براي سهولت استفاده گردشگران از آبهاي معدني موجود در استان ، نقشه‌ هايي به صورت گردنبند در سبلان از قوش لو‌قينرجه (نير) تا قوتورسويي انزان (مشگين‌شهر) طراحي شده است كه با اتصال آبهاي مصرفي به يكديگر و با احداث راههاي ارتباطي مناسب و مطمئن بين اين آبها مي ‌توان در راستاي توسعه گردشگري گام‌هاي موثري برداشت.

به گزارش مهر ،  استاندار اردبيل نيز در اين نشست به ايجاد جاده كمربندي آبهاي گرم جهت اتصال به يكديگر براي رونق و توسعه بيشتر استان تاكيد كرد و خواستار بررسي و تصميم‌ گيري در خصوص تبديل آب گرم گاوميش ‌گولي به موزه به عنوان مظهر سرعين شد.

کد خبر 268195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha