به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، رئيس جمهوري سوريه براي ديداري فوري و چند ساعته وارد قاهره شد و درفرودگاه قاهره مورد استقبال رئيس جمهوري مصر و شماري از مقامات بلند پايه اين كشور قرار گرفت .
در سفررئيس جمهوري سوريه به مصر ، فاروق الشرع وزير امورخارجه سوريه وي را همراهي كرد.
خبرگزاري فرانسه در تحليلي اعلام كرد: سفر اسد به قاهره پس از گزارش اخير دتليو مهليز رئيس تيم تحقيق ترور رفيق حريري نخست وزير اسبق لبنان به شوراي امنيت صورت گرفت . وي در اين گزارش نسبت به همكاري دمشق با تيم تحقيق ترور حريري ابراز شك و ترديد كرده بود .
شوراي امنيت سازمان ملل با تصويب قطعنامه 1644 از سوريه خواستند به همكاري با تيم تحقيق ترور حريري همكاري كند .
فاروق الشرع وزير امور خارجه سوريه 12 دسامبر گذشته با حسني مبارك رئيس جمهوري مصر در قاهره ديدار و گفتگو كرده بود .
عربستان سعودي و مصر در اواخر ماه اكتبر تلاش كردند تا سوريه را به همكاري عملي با تيم تحقيق فرا بخوانند و درهمين چارچوب حسني مبارك 28 اكتبر گذشته سفري را به سوريه انجام داد.
نظر شما