وي كه سالهاست در انتشارنشريات پوپك و سلام بچه ها فعال است ، تصريح كرد : متأسفاته به نشريات كودك و نوجوان در ايران چندان پرداخته نشده و يا به آنها بهاي لازم داده نميشود ، در حالي كه اين دسته نشريات ميتوانند به راحتي جاي خالي چند كتاب كودك و نوجوان را پركنند. از سويي ديگر احساس نيازدرمخاطبان كودك و نوجوان براي دستيابي به نشريات مخصوص به خودشان ، جدي نيست كه بايد فكري جدي و اساسي براي اين مسأله شود.
فرزند آيت الله حسن زاده آملي در ادامه ، مهمترين مشكلات فعلي مجلات كودك و نوجوان را عدم وجود مركزي جهت توزيع و پخش مناسب نشريات كودك و نوجوان در سراسر كشور دانست و يادآور شد : اگر اين مشكل به نحوي برطرف شود بهترين اطلاع رساني پيرامون اين دسته از مجلات صورت گرفته است. البته بايد بگويم كه مشكل توزيع، مشكل غالب نشريات كشور است اما در هر صورت ما با عشق و علاقه كار خودمان را پي ميگيريم .
مديرمسئول سلام بچه ها و پوپك اظهار داشت : لازم ميدانم در اينجا به تبعيض در توزيع مجلات كودك و نوجوان در سطح مدارس اشاره كنم ، اگر روزي شرايطي فراهم شود تا مجلاتي همچون سلام بچهها و پوپك، سروش كودكان و … هم بتوانند مجال عرضه در مدارس را بيابند به نظر من به رونق خود مجلات كودك و نوجوان كمك زيادي شده است. از ديگر مشكلات اين است كه متأسفانه به مجلات كودك و نوجوان، به جز تعداد معدودي ، يارانه دولتي چنداني پرداخت نميشود. در شرايطي كه دولت كاغذ نشريات خصوصي را تأمين ميكند ولي به نشرياتي چون ما كه وابسته به ارگان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم است كمك چنداني نميكند.
نظر شما