هاشم رهبري در سفر به قم و در حاشيه ديدار با آيتالله موسوي اردبيلي در گفت و گو با خبرنگار مهر تصريح كرد: بخشي از مجموعه كالاهاي وارداتي به كشور ايران ممنوعيت قانوني دارد كه سازمان گمرك با ايجاد تسهيلات رفاهي براي كاركنان گمرك با فساد اقتصادي در گمرك مقابله ميكند تا كالاهاي ممنوعه وارد كشور نشود.
وي همچنين ايجاد امكانات بهتر مالي براي كارمندان گمرك، آموزش كاركنان و جابجايي نيروهاي انساني را از جمله عوامل مقابله با فساد اقتصادي در سازمان گمرك بيان كرد.
وي در ادامه تصريح كرد: كاركنان سازمان گمرك در صورت مشاهده هر نوع كالاي قاچاق در گمركات مرزي كشور ممكن است تهديد و يا تطميع شوند كه سازمان گمرك با ارائه برنامههاي آموزشي براي كاركنان با اين امر برخورد ميكند.
وي در بخش ديگري از سخنانش افزود: وظايف سازمان گمرك صرفاً مرزباني و اقتصادي نيست بلكه علاوه بر آن وظايف امنيتي، بهداشتي، فرهنگي و … نيز بر عهده آن ميباشد و سعي داريم با ارتقاي سطح مديريت از ورود كالاهاي نامرغوب و غير استاندارد جلوگيري كنيم.
نظر شما