پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ دی ۱۳۸۴، ۱۲:۰۸

لاهيجي در واكنش به ادعاي ناكارآمدي ادبيات معاصر :

بيشتر برندگان جوايز ادبي از بين " زنان " هستند

بيشتر برندگان جوايز ادبي از بين " زنان " هستند

مدير مسئول نشر مطالعات زنان معتقد است در سينماي ما " زن " هنوز محدود در بايدها و نبايدهاي اجتماعي است .


شهلا لاهيجي از اعضاي هيات دبيران مجمع صنفي فرهنگي زنان ناشر در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود: ما مطلقا به سالار بودن هيچ جنسي قايل نيستم و تفاوت و اختلاف ميان زن ومرد بر اثر ساختار اجتماعي ما ايجاد شده كه نتايج مضري را به دنبال دارد.

وي خاطرنشان كرد:  آنچه در سينما و تلويزيون از زن به نمايش گذاشته مي شود الگوهايي غير واقعي  و نماد قشري محدود است.

لاهيجي ضعف سينماي ايران در معرفي  چهره زن را ادامه دوران قبل از انقلاب دانست  و تصريح كرد :  در زمان پيش از انقلاب اسلامي زن به صورت موجودي حقير و پست در مراكز فساد جلوه گر شد . وي اضافه كرد :  در دوران جنگ تحميلي ، زنان با شجاعت خانواده را اداره مي كردند و بار مشكلات را به تنهايي به دوش مي كشيدند ولي آن چنان كه بايد ، به آنها  در سينما پرداخته نشد.

اين ناشر و نويسنده ،  وضعيت ادبيات را از اين حيث بهتر از سينما دانست و تصريح كرد : درحال حاضر اكثر برندگان جوايز ادبي كشور را زنان تشكيل مي دهند. و ادبيات امروز ما تجلي ادبيات قرن 18 اروپاست .

به گفته لاهيجي ،  وضعيت فعلي ادبيات ما باعث نگرش واقعي تر درجهان به زنان ايراني مي شود .

کد خبر 271222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha