دكتر محمد هادي هادوي فوق دكتراي مهندسي هسته اي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر"، با اشاره به اينكه دانشجويان علوم هسته اي در كشور در پي اين تعليق از آينده شغلي خود مطمئن نيستند، افزود: اين موضوع روي رشد علمي و مباني تحقيقاتي ما اثر منفي گذاشته و مخلوط شدن مسائل سياسي با مسائل تحقيقاتي به شدت مراكز علمي و تحقيقاتي هسته اي كشور را تحت تاثير قرار داده است.
وي تاكيد كرد: درحاليكه در خصوص امكان ادامه فعاليت در بسياري از رشته هاي هسته اي در كشور در ميان محققان شك و ترديد بوجود آمده است، نمي توان از دانشجويان انتظار داشت كه به تحقيقات خود در اين زمينه ها با انگيزه ادامه دهند.
اين متخصص علوم هسته اي با تاكيد بر اينكه بايد مسائل علمي و تحقيقات هسته اي را از مسائل سياسي جدا كرد، افزود : بسياري از موضوعات هسته اي امروز در هاله اي از مسائل سياسي و امنيتي قرار گرفته است و براين اساس دانشجويان رغبت چنداني براي كار در اين زمينه ها ندارند و حتي تعدادي از دانشجويان، محققان و اعضاي هيات علمي دانشگاه ها به فكر پيگيري موضوعات مورد علاقه خود در خارج از كشور افتاده اند.
هادوي در پايان تاكيد كرد : با ادامه تعليق بخشي از تحقيقات هسته اي كشور بسياري از امكانات، استعدادها و ظرفيت هاي كشور براي پيشرفت در صنايع و علوم هسته اي از بين خواهد رفت.
به گفته اين عضو هيات علمي دانشگاه شيراز، دانشكده مهندسي هسته اي اين دانشگاه در حال حاضر دو رشته مهندسي هسته اي با گرايش نيروگاه هاي تحقيقاتي و توليد برق و پرتوپزشكي در سطح فوق ليسانس تدريس مي شود و در ماه هاي آينده در گرايش ايمني هسته اي و در سطح دكتري نيز دانشجو خواهد پذيرفت.
هادوي استاد دانشگاه در رشته علوم هسته اي در گفت وگو با "مهر":
ادامه تعليق تحقيقات هسته اي منجر به دلسردي در بين نيروهاي محقق جوان كشور خواهد شد
يك استاد دانشگاه در رشته علوم هسته اي با اشاره به تعليق بخش عمده اي از تحقيقات هسته اي كشور در پي توافقنامه هاي ملغي شده ايران و اروپا، گفت : اين تعليق دلسردي و و بي انگيزگي نيروهاي محقق جوان را در دانشگاه ها در پي داشته است.
کد خبر 271466
نظر شما