جوادرفوگر درگفت وگو با خبرنگار" مهر" ضمن بيان اين مطلب اظهارداشت: درتاريخ اشخاصي هستند مثل چنگيز، هيتلر و موسوليني كه به خونخواري و جنايت شهره اند و وقتي نام آنها شنيده مي شود حسي از انزجاردرشنونده ايجاد مي شود. اما درعوض آدم هاي بزرگي هم هستند كه كارهاي عام المنفعه انجام داده اند و براي مردم جامعه ازهيچ كوششي فروگزار نكرده اند. تختي يكي از اين افراد بود. غم مردم غم تختي بود و شادي آنها شادي او. درواقع بايد بگويم تختي اسطوره ورزش كشوراست وهرسال كه ازفوت اومي گذرد خيل بيشتري از مردم به سمت خصايص نيكوي اوگرايش پيدا مي كنند و مي خواهند بدانند اين بزرگمرد كه بوده و چه كرده كه اينچنين در تاريخ نامش ماندگارشده است.
دبيرسابق فدراسيون كشتي درادامه تصريح كرد: تختي با همه يكرنگ بود و زير و رو كارنمي كرد. او براي خوشايند كسي اقدام به تعريف و تمجيد ازآن شخص نمي كرد و هميشه حقيقت را مي ديد و با واقعيت زندگي مي كرد.خيلي ها مي خواهند با تخريب ديگران به جايگاهي دست پيدا كنند و درحالي كه او كسي را زمين نمي زد تا خودش بلند شود.
وي درادامه گفت: پورياي ولي اگرنامي ماندگاراست دليلي ندارد جزاينكه زمين خورد و بلند شد. او ديگران را به زمين نزد تا چهره شود. تختي نيزچنين خصايلي داشت و اول ازهمه به كشتن نفس خود پرداخت و ازخودگذشتگي و ايثار و جوانمردي را درخود پرورش داد.
رفوگردرپايان تصريح كرد: اين روزها خيلي ها مي خواهند خودشان را به مرحوم غلامرضا تختي منتسب كنند اما تختي شدن يعني كاركردن، يعني ازخودگذشتگي، يعني مردانگي و يعني نفس خود را كشتن. به نظرمن جمعي از پژوهشگران و محققان بايد برروي اين مقوله كاركنند كه تختي چطورتختي شد.
نظر شما