پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ دی ۱۳۸۴، ۱۰:۴۳

كيوان ساكت در گفت وگو با "مهر":

در جشنواره موسيقي فجر از گروه هاي ايراني حمايت نمي شود / امسال براي شركت خود در جشنواره، شروطي دارم

در جشنواره موسيقي فجر از گروه هاي ايراني حمايت نمي شود / امسال براي شركت خود در جشنواره، شروطي دارم

در جشنواره موسيقي فجر، اصلا به گروه هاي سرشناس موسيقي ايران بهايي داده نمي شود.

"كيوان ساكت" نوازنده تار و سرپرست گروه موسيقي وزيري كه چند سالي در جشنواره موسيقي فجر شركت كرده بود، درگفت وگو با خبرنگار موسيقي "مهر"، در مورد اين جشنواره گفت : هيچ اتفاقي در جشنواره موسيقي فجر نمي افتد و به نظر من آنچه به عوان اتفاق در موسيقي ايران است، هرگز در جشنواره موسيقي فجر روي نداده است.

وي افزود: دليل تمام اين مشكلات، عدم حمايت مسئولين از گروه هاي سرشناس موسيقي ايران است. آنها ترجيح مي دهند از گروه هاي دست چندم موسيقي خارجي حمايت كنند، اما تالارهاي خوب را در اختيار گروه هاي ايراني قرار ندهند و از آنها حمايت نكنند. با توجه به جميع اين شرايط گروه هاي خوب موسيقي ايران كه در اين زمينه فعاليت جدي دارند، به صحنه نمي آيند و جشنواره اين مي شود كه مي بينيد.

وي خاطر نشان كرد : مجموعه اين عملكردها باعث شده اند تا گروه هاي موسيقي ايراني از شركت در جشنواره موسيقي فجر دلسرد شوند. من امسال به شركت در جشنواره دعوت شده ام، اما شرايطي را دارم كه در صورت پذيرفتن اين شرايط از سوي مركز، در جشنواره شركت مي كنم.

 

کد خبر 272355

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha