پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ دی ۱۳۸۴، ۱۱:۲۰

گروگان هاي سوداني ربوده شده در عراق آزاد شدند

شبكه خبري الجزيره از آزادي اتباع ربوده شده سوداني در عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر، بر اساس اين گزارش، اين افراد را گروه تروريستي ابومصعب الزرقاوي به گروگان گرفته بود و تهديد كرده بود كه اگر سودان سفارت خود را در بغداد تعطيل نكند، اتباع اين كشور را به قتل خواهد رساند.

اين شبكه خبري به نقل از وزارت امور خارجه سودان اعلام كرد: گروگانهاي سوداني درعراق آزاد شدند.

گروه القاعده درعراق به سركردگي ابومصعب الزرقاوي دو هفته قبل 5 سوداني ازجمله يك ديپلمات سفارت سودان دربغداد را ربودند.

اين گروه تروريستي با تعيين ظرب الاجل 48 ساعته تهديد كردند كه اگرخارطوم روابط خود را با عراق قطع نكند ،گروگانهاي سوداني را خواهد كشت.

اين در حالي است كه سودان در پي تهديد شبكه القاعده، اعلام كرد كه سفارت خود را در بغداد تعطيل و كارمندان خود را از عراق خارج خواهد كرد.

خبرديگر اينكه همزمان با آغاز سال نو ميلادي، انفجار سه خودروي بمب گذاري شده و بمب در بغداد، باعث زخمي شدن هفت عراقي از جمله دو افسر پليس شد.

امروز سه خودروي بمب گذاري شده در نقاط مختلف پايتخت عراق منفجر شد، همچنين به گفته يك منبع امنيتي در وزارت دفاع عراق، بر اثر انفجار بمب در مسير عبور يك گشتي پليس عراق در نزديك پايگاه الرشيد در بغداد دو افسر پليس زخمي شدند.

 

کد خبر 272473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha