پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ دی ۱۳۸۴، ۱۱:۴۵

سي و هشتمين سالگرد " آقا تختي" (1)

پهلواني كه در قلب ها خواهد ماند

پهلواني كه در قلب ها خواهد ماند

خبرگزاري "مهر" - گروه ورزشي : سي و هشتمين سالگرد مرحوم جهان پهلوان تختي فردا هفدهم دي ماه در ابن بابويه برگزار مي شود تا جامعه ورزش بار ديگر ياد و خاطره الگوي جوانمردي و ازخودگذشتگي را گرامي بدارد.

جامعه ورزش و بويژه جامعه كشتي كشورمان همه روز و البته اين روزها بيشتر به الگوبرداري ازغلامرضاتختي نيازمند است. او كه به قول دوستانش و آنها كه مي شناختندش ، غم مردم را غم خودش مي دانست اما اجل مهلتش نداد تا درخوشي ها و شادماني هاي اين مردم شركت كند و اين گل معطر و زيبا را از باغ جامعه چيد.

پورياي ولي را اگر امروزي ها نديده اند و داستان زندگاني اش سينه به سينه نقل شده ، تختي اما با اين مردم بود و خيلي ها او را از نزديك ديدند و دست ياري او را بر سر خود احساس كردند. زلزله زدگان بويين زهرا جوانمردي و فتوت" آقاتختي" را از ياد نخواهند برد، آن گاه كه او دركوچه و پس كوچه هاي تهران راه افتاد تا براي مصيبت ديدگان اعانه جمع آوري كند. مي گويند آقاتختي درميدان توپخانه ايستاد و سرش را پايين انداخت تا آنان كه مي خواهند به زلزله زدگان كمك كنند از بابت ميزان كمك خود چشمشان به چشم آقا تختي نيفتد و در مضيقه قرارنگيرند.

تختي همواره باماست. اكنون وقت آن است كه تختي هاي زمانه سربرآورند و چه خوب كه جامعه بيش ازيك تختي داشته باشد تا عدالت و جوانمردي برعرصه ورزش سايه گسترد. " بردن هدف نيست" ، اين روزها به يك شعارتكراري تبديل شده و ورزشكاران بعضا پاي ازحيطه انصاف بيرون گذاشته و روح پاك و بي آلايش ورزش را متالم و دردمند مي كنند. اما بهتر آن است كه انسانيت و جوانمردي جاي " رسيدن به هدف به هر قيمتي" را بگيرد و فضايي سرشار از گذشت بر ورزش حاكم شود.

سي و هشت سال ازغروب مردي مي گذرد كه او را به جرم دوست داشتن مردم به سالن كشتي راه نمي دادند. اوكه ازجنس مردم بود و همواره درقلب آنها باقي خواهد ماند. مرحوم غلامرضاتختي قهرمان و پهلوان كشتي كشورمان فردا ميزبان دل هايي است كه از رنج زمانه و ازپوچ بودن آن و از اين همه هياهو براي هيچ به نزدش مي آيند تا آرام گيرند. اما اي كاش سردي خاك بر آنها كارگرنيفتد و تا سال ديگركه قراراست دوباره در آرامگاه تختي حاضرشوند ، خوبي ها و جوانمردي هاشان پررنگ ترازگذشته شود.

ياد وخاطره تختي را گرامي مي داريم و به اميد روزي مي نشينيم كه كشتي گيران ما به جاي اينكه نخست درانديشه پيروزي باشند به مردانگي فكركنند و همچون تختي كه نامي نيك از خود به يادگارگذاشت بر قلب هاي دوستداران خود فرمانروايي كنند.

گروه ورزشي خبرگزاري " مهر" نيزهمچون ديگراركان جامعه سي وهشتمين سالگرد وفات جهان پهلوان غلامرضاتختي را گرامي مي دارد.

کد خبر 274685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha