۱۶ دی ۱۳۸۴، ۱۳:۴۶

حجت الاسلام عالمي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران:

در زمينه كشاورزي به سوي خودكفايي مطلق پيش مي رويم// جايگاه كشاورزان در روز قيامت به جايگاه اهل بيت نزديك است

در زمينه كشاورزي به سوي خودكفايي مطلق  پيش مي رويم// جايگاه كشاورزان در روز قيامت به جايگاه اهل بيت نزديك است

سخنران پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران خودكفايي در بخش توليد را حائز اهميت دانست و گفت: نظام جمهوري اسلامي ايران اهتمام وافر دارد كه كشور در زمينه توليد بتواند پاسخگوي مردم باشد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، حجت الاسلام و المسلمين عالمي نماينده ولي فقيه در جهاد كشاورزي كه در آدينه جاري پيش از خطبه هاي نمازجمعه اين هفته تهران سخن مي گفت، با اشاره به آغاز ماه ذي الحجه اظهار داشت: از جمله نشانه هاي لطف خداوند در اين ماه اين است كه خداوند فريضه حج را در اين ماه قرار داده و يكي از نام هاي اين ماه "ماه حج" است.

وي با اشاره به روايات نقل شده از ائمه اطهار گفت: روزه اول اين ماه به مقدار روزه گرفتن تمام عمر انسان ثواب دارد، به عبارتي روزه روز اول ماه ذي الحجه، روزه عمر است و عبادت كننده اين ماه در ثواب حاجيان شريك مي شود.

عالمي با اشاره به مناسبت هاي اين ماه افزود: در اين ماه، روزهاي پر فيض عرفه، عيد قربان و عيد غدير را داريم كه همه اين روزها از ويژگي هاي خاص و عبادت هاي مخصوص برخوردار است.

وي در ادامه به سخن حضرت رضا (ع) اشاره كرد و گفت: حضرت رضا فرمود كه ملاك و معياري كه خداوند عالم براي تقوا و برتري قرار داده، تقوا و طاعت خداست و انشاءالله اين نصيحت ماندگار از علي بن موسي الرضا در ذهن هاي ما بماند و پيشه و سرمايه اي براي زندگي ما شود.

حجت الاسلام عالمي ضمن تبريك هفته كشاورزي و با اشاره توفيقات اين وزارتخانه و قداست كشاورزي افزود: در حدود 800 آيه در قرآن مجيد به مسئله كشاورزي اشاره شده كه عموم آيات در رابطه با اثبات ذات پروردگار عالم است و خداوند در اين نشانه ها، جمال و زيبايي خود را براي جهانيان، انسان و انديشمنداني كه بايد از رهگذر انديشه به توحيد برسند، نشان داده است.

وي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران همچنين به سخن امام صادق (ع) كه كشاورزان را به گنج هاي ملت تعبير كرده است، اشاره كرد و گفت: جايگاه كشاورزان در روز قيامت به جايگاه اهل بيت نزديك است.

نماينده ولي فقيه در جهاد كشاورزي به صد مزرعه حضرت علي (ع) اشاره كرد و تصريح كرد: صد مزرعه حضرت علي براي مال اندوزي نبود، بلكه براي استفاده بهتر فقرا بوده است و با همه اين مزارع، حضرت علي (ع) محصولات را خرج مستمندان و فقيران مي كرد.

عالمي در ادامه سخنان خود وضعيت كشاورزي در كشور را مثبت ارزيابي كرد و افزود: روند كار به سمتي است كه كشور ما  در زمينه محصولات كشاورزي به خودكفايي مطلق برسد.

وي خاطرنشان كرد: در سال گذشته، خداوند به كشاورزان و مديران بخش كشاورزي اين توفيق را داد كه كشور را از واردات گندم بي نياز كنند.

عالمي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران با اشاره به آمار و ارقام در بخش كشاورزي افزود: كشور ما در رابطه با محصولات كشاورزي نيازهاي زيادي به خارج از كشور داشت و توانسته است اين نيازها را به حداقل برساند.

وي گفت: از 88 ميليون تن توليدات بخش كشاورزي، 62 ميليون تن آن مربوط به زيربخش هاي كشاورزي است و 70 درصد عمده محصولات گندم، جو، ذرت، علوفه، برنج، چغندرقند، دانه هاي روغني سبزي و صيفي است كه انشاءالله مديران در نظر دارند طي برنامه هاي تعيين شده در محصولات اصلي به خودكفايي برسند.

عالمي در خصوص دانه هاي روغني گفت: در زمينه دانه هاي روغني كه وابستگي كشور به آن بسيار شديد است، بالاي 80 درصد وابستگي داريم وطي برنامه چهارم بيش از 70 درصد نياز كشور از داخل كشور تامين خواهد شد.

وي در خصوص برنج هم اظهار داشت: در زمينه برنج وضعيت خوبي به لحاظ خودكفايي داريم. در كشور حدود يك ميليون و 900 هزار تن برنج سفيد توليد مي شود كه با رشد 11 درصدي كشور مي تواند تا سال 87 به خودكفايي برسيم كه انشاءالله در اين خصوص در بخش كشاورزي هديه خوبي براي كشور خواهد بود. در رابطه با جو و شكر نيز وضع به همين شكل است.

حجت الاسلام عالمي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران، خودكفايي در بخش توليد را حائز اهميت دانست و گفت: در باب توليد، نظام جمهوري اسلامي ايران اهتمام وافر دارد كه كشور بتواند پاسخگوي مردم باشد.

وي در پايان مردم را به پرهيز از اسراف دعوت كرد.

کد خبر 274706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha