چمران گفت سال گذشته با فروش 400 ميليارد تومان تراكم مازاد ،500ميليارد تومان از بودجه شهرداري محقق شد اما امسال انتظار داريم با توجه به محدود ساختن فروش تراكم از كمكهاي دولتي بهره مند شويم تا بتوانيم پروژه هاي عمراني نيمه تمام سال گذشته را به پايان برسانيم
وي گفت ضوابط جديدي كه براي ساخت و ساز و واگذاري فروش تراكم تصويب شده است در برخي موارد گويا نيست و در اين خصوص امكان دارد با تصويب شوراي شهر در ان تغييراتي به وجود آيد .
و ي گفت شفاف نبودن اين ضوابط و عدم اطلاعرساني مناسب از سوي شوراي عالي شهر سازي و رسانه ها سبب سر در گمي مردم و شلوغي شهرداري ها شده است .
وي افزود : بي معني است كه بحث فروش تراكم در اين شورا بررسي شودو شوراي عالي شهر سازي بايد طر ح جامع را بررسي كند اما در تهران به دليل عدم وجود طرح جامع اين شورا در مورد تراكم نيز تصميم مي گيرد.
وي در مورد قيمتهاي تراكم تا سقف سه طبقه در مناطق مختلف گفت : اين قيمتها را قايم مقام شوراي شهر تصويب كرده است و حدودا بين 200تا 40 هزار تومان مي باشد .وي از در يافت كمك 300ميليون دلاري شوراي عالي شهر سازي از سازمان ملل براي نوسازي بافت فرسوده شهري خبر داد و افزود : انتظار مي رود اين شورا براي مرمت بافت ها يفرسوده و تاريخي تهران اقدام كند.
وي |يشنهاد كرد براي پيشرفت سريعتر پروژه هاي عمراني بانك ها به شهرداري قرض بدهند.
وي در پاسخ به سوال خبر نگار ما در مورد تعويض مديران شهرداري و انتقاد شورا از وضعيت فضاي فرهنگي شهر گفت ا ينكه در فرهنگسراها فضاي مناسبي پيش آيد و بهتر از سابق باشند صرفا دال بر تعويض مديريت نيست وما در همه موارد تاكيد بر اصلاح روشها داريم و تغيير مثبت در شيوه مديريت مد نظر است.
نظر شما