پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ دی ۱۳۸۴، ۱۴:۰۹

/ هشدار/

كودكان زير 7 سال طلاق 100 درصد در معرض افسردگي قرار دارند

كودكان زير 7 سال طلاق 100 درصد در معرض افسردگي قرار دارند

يك آسيب شناس گفت: كودكان زير 7 سال در خانواده هايي كه والدين آنها از يكديگر جداشده اند 100 درصد در معرض افسردگي قرار دارند.

حسين فرجاد در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: با توجه به اينكه در سنين يك تا پايان 6 سالگي ارتباطات احساسي و عاطفي كودكان شكل مي گيرد ، به همين علت چنانچه كودك در خانواده هايي كه والدين آنها رفتار مناسب و خوبي با يكديگر دارند باشد اين ارتباطات به درستي ايجاد مي شود در غير اينصورت كودك دچار آسيب رواني مي شود .

وي خاطر نشان كرد: در صورتي كه والدين كودك از يكديگر جدا شده و طلاق گرفته باشند كودك دچار اختلالات رواني مختلفي خواهد شد كه مهمترين آنها افسردگي و خجالتي بودن است.

اين آسيب شناس گفت: البته افسردگي در سنين بالا نيز قابل درمان است اما بايد با كمك مشاوران و متخصصان اقداماتي انجام شود تا از اختلالات رواني كودكان در همان سنين جلوگيري شود ، نه اينكه بعد از بروز افسردگي و خجالتي شدن فرزندان ، راهكاري براي درمان بيماري پيدا كرد.

فرجاد گفت: فرزندان در خانواده هايي كه پدر و مادر در كنار يكديگر بوده و طلاق نگرفته اند اما دچار مشكلات خانوادگي هستند و مشاجره و درگيري دارند نيز دچار آسيب رواني و مشكلاتي روحي رواني خواهند شد.

 

 

کد خبر 275135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha