پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۳

رییس هیئت تکواندوی البرز:

بی مهری به قهرمانان تکواندوی البرز ادامه دارد

بی مهری به قهرمانان تکواندوی البرز ادامه دارد

کرج - رییس هیئت تکواندوی استان البرز گفت: بی مهری به قهرمانان تکواندوی البرز ادامه دارد و از قرار معلوم مدال ها برای مسئولان تکراری شده است.

محمد نوذری رییس هیات تکواندوی استان البرز در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری مسابقات نونهالان کشوری در البرز خبر داد و گفت: در حال حاضر تیم نونهالان استان البرز خود را آماده رقابت های کشوری می کند که در نیمه دوم خرداد ماه در سمنان برگزار می شود.

وی ادامه داد: ما مدعی اصلی قهرمانی هستیم خوشبختانه تکواندو البرز در کشور روند رو رشدی به خود گرفته و هر ساله پیشرفت خوبی داشتیم و باید بتوانیم این روند را ادامه دهیم.

رییس هیات تکواندوی استان در پاسخ به این پرسش که آیا از قهرمانان جهانی تجلیل می شد؟ گفت: قرار است فردا از کیمیا علیزاده تجلیل کنیم و هیات تکواندو قدردان این دو قهرمان جهان است ولی متاسفانه مدال های تکواندو برای مسئولان تکراری شده است و نباید این برخورد با قهرمانان ما شود.

نوذری در پایان با اشاره به اینکه اهداف هیئت تکواندو در اولویت است، افزود: برای ما تحقق اهداف هیئت مهم است و توجهی به بی مهری مسئولان نداریم. تکواندوی البرز باز هم در کشور حرف اول را خواهد زد.

کد خبر 2757985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha