مهران حاتمي سرمربي تيم بسكتبال پگاه فارس در گفت و گو با خبرنگار "مهر" با بيان مطلب فوق اظهار داشت: در اين ديدار بازيكنان پگاه اصلا در حد توان واقعي خود ظاهر نشدند .ما فقط كوارتر اول را به حريف واگذار كرديم و در سه كوارتر ديگر پيروز بوديم با اين وجود نتيجه همان كوارتر براي شكست كافي بود.
حاتمي افزود: در اين مسابقه درست از مناطقي گل خورديم كه مي دانستيم نقاط قوت صنام بود و براي آن برنامه داشتيم كه متاسفانه هركس به ميدان رفت نتوانست برنامه ها را پياده كند.
حاتمي با اشاره به اينكه صنام تيم قدرتمند و بزرگي است و شكست به اين تيم مايوس كننده نيست و حتي قبل از مسابقه عموما فكر مي كردند كفه ترازو بيشتر به نفع صنام باشد، گفت: با تمام اين موارد اعتقاد دارم مي توانستيم دوباره صنام را شكست دهيم.
سرمربي پگاه فارس در پايان گفت: بعضي اوقات جبران از دست رفته ها بسيار سخت است و از جمله همين شكست مقابل صنام بود چرا كه پيروزي مي توانست جايگاه ما را در جدول ارتقا بخشد و در مرحله پلي آف راحت تر بوديم.
نظر شما