پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۴۷

۲ بهله گونه کمیاب پرنده شکاری در مهدیشهر نجات یافتند

۲ بهله گونه کمیاب پرنده شکاری در مهدیشهر نجات یافتند

سمنان - درمان یک بهله دلیجه و یک بهله گونه کمیاب بالابان زخمی در مهدیشهر و همچنین زنده گیری و رهاسازی یک بزمجه در دامغان اخبار کوتاه امروز حیات وحش در استان سمنان بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان، رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان مهدیشهر گفت: شهروند دوستدار محیط زیست شهرستان مهدیشهر یک بهله پرنده شکاری دلیجه زخمی را که قادر به پرواز کردن نبود، به اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان تحویل داد.

زارع تصریح کرد: پرنده مذکور که در زمره گونه های تحت حمایت سازمان حفاظت محیط زیست است پس از مداوای اولیه طی هماهنگی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان به منظور نگهداری موقت و مداوای کامل به سمنان انتقال داده شد.

وی افزود: در مورد بعدی یک بهله پرنده کمیاب و ارزشمند بالابان نیز که از ناحیه بال دچار آسیب شده بود که توسط یکی از همیاران و دوستداران محیط زیست به این اداره تحویل داده شد که برای انجام مراحل درمانی به اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان منتقل شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: بالابان از محبوبترین پرندگان شکاری نزد بازداران است که با توجه به کاهش سریع جمعیت در فهرست گونه‌های در معرض خطر انقراض اتحادیه بین المللی حفاظت از محیط زیست قرار گرفته ‌است.

بزمجه

زنده گیری و رهاسازی یک بزمجه در دامغان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دامغان نیز گفت: یک بزمجه بیابانی (وارانوس) با همکاری تعدادی از کارکنان آموزش و پرورش شهرستان زنده‌گیری و تحویل اداره محیط زیست شد.

مسلم عراقی تصریح کرد: پس از بررسی و مشاهده حیوان مشخص شد سوسمار مذکور بزمجه بیابانی ۶۰ سانتی‌متری بوده که زنده گیری و پس از انتقال به مناطق دشتی دامغان در دل طبیعت و بدور از محیط شهری رهاسازی شد.

وی در خاتمه تصریح کرد: این گونه حیوانات سمی نبوده و در تعادلات اکولوژیکی نقش بسیار مفیدی دارد و باتوجه به دارا بودن دندان‌های نیش بسیار تیز گاز دردناکی داشته و در زمان احساس خطر با دم بلند خود ضربه‌های شلاقی و بسیار سریع به دشمن وارد می‌آورند.

کد خبر 2758207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha