به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز حجت الاسلام حسن منتظری در جمع مردم شهرستان قرچک با تأکید بر این نکته که رژیم آل سعود ابزار دست آمریکا و اسرائیل هستند اظهار داشت: امروز رژیم آل سعود به جای حمایت از کشورهای اسلامی و قرار گیری در جبهه مقاومت در برابر دشمنان اسلام به جبهه کفر پناه برده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قرچک افزود: جنایاتی که رژیم آل سعود در یمن انجام می دهد با جنایات اسرائیل در فلسطین تفاوت ندارد به همین خاطر باید عربستان و اسرائیل را در یک جبهه و با یک هدف تفسیر کرد.
وی با تجلیل از مقاومت ملت یمن در برابر حملات ددمنشانه آل سعود گفت: تاریخ نشان داده است که ملت یمن، مقاوم و صبور هستند و به راحتی در برابر زورگویی های مستکبرین تسلیم نمی شوند و بر اساس وعده الهی پیروزی از آن ملت مقاوم یمن خواهد بود.
این مسئول با تأکید بر این نکته که استکبار از افزایش تفکر شیعی و ایجاد جبهه مقاومت هراسان شده است یادآور شد: امروز دشمنان قسم خورده اهل بیت از گسترش فرهنگ تشیع و به طبع آن افزایش روحیه مقاومت در کشورهای اسلامی هراسان شده اند به همین خاطر با راه اندازی جنگ های نیابتی و ایجاد تفرقه های قومی و مذهبی تلاش دارند به اهداف خود برسند.
این کارشناس مذهبی عنوان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری کشورهای اسلامی نیازمند وحدت و یکپارچگی هستند و قطعا اتحاد و همدلی مسلمانان بسیاری از توطئه های دشمنان را خنثی خواهد کرد.
نظر شما