پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۱۷

فروتن عنوان کرد:

اعزام هادیان سیاسی به همراه زائران همدانی به مرقد امام خمینی (ره)

اعزام هادیان سیاسی به همراه زائران همدانی به مرقد امام خمینی (ره)

همدان- معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: هادیان سیاسی به همراه زائران از همدان به مرقد امام(ره) اعزام می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فروتن ظهر دوشنبه در جلسه کمیته فرهنگی هنری بیست و ششمین بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) با بیان اینکه این جلسه برای تدوین برنامه های فرهنگی و هنری ارتحال امام خمینی (ره) برگزار شده است، اظهار داشت: با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری عملکرد امام راحل و شخصیت ایشان بیشتر معرفی می شود.

وی با اشاره به اینکه آرمان های امام خمینی (ره) را می توان با زبان فرهنگی و هنری بیان کرد، عنوان داشت: برنامه هایی که برای بزرگداشت امام راحل برگزار می شود باید طبق خواسته های مردمی باشد.

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در ادامه با بیان اینکه برنامه های ستاد بزرگداشت امام خمینی (ره) باید برای نسل جوان تنوع و جذابیت داشته باشد، افزود: برنامه های این روز نباید تکراری باشد.

فروتن در ادامه سخنانش به برخی برنامه های فرهنگی بزرگداشت سالگرد امام راحل اشاره کرد و بیان کرد: برنامه ها باید متناسب با شان امام بزرگوار باشد.

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان بیان داشت: برنامه های شاخص به صدا و سیما اعلام می شود و در حوزه فضا سازی هر دستگاهی باید خود اقدام کند.

فروتن ادامه داد: برپایی نمایشگاه، اجرای تئاتر، راه اندازی ایستگاه بلوتوث، پیامک و برگزاری مراسم نوحه سرایی و عزاداری و سخنرانی در نماز جماعت از جمله برنامه ها است.

وی از برپایی اردوهای زیارتی به مرقد مطهر امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: امسال هشت هزار نفر از استان همدان به مرقد امام(ره) اعزام می شوند.

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با تاکید بر ایجاد فضا سازی تبلیغی در شهر نیز اظهار داشت: خاطره گویی برای کودک و نوجوان در شناخت شخصیت امام بسیار تاثیر گذار است.

فروتن با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۲ هزار نفر از استان همدان به مرقد امام اعزام شدند، ابراز داشت: امسال به دلیل ساختار جدید حرم مطهر و مسقف شدن آن سهمیه کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه فضا سازی شهری نیز پیش بینی شده است، افزود: حرکت دسته عزاداری در روز ۱۴ خرداد از کانون بسیج به سمت میدان امام و حسینه امام (ره) از جمله برنامه ها است.

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان استفاده از رسانه های نوین در اطلاع رسانی برنامه های بزرگداشت سالگرد امام خمینی (ره) را مهم دانست و گفت: هادیان سیاسی و طلاب در اتوبوس ها حضور پیدا کرده و مباحث فرهنگی و معنوی را بیان می کنند.

 

کد خبر 2760036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha