پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۳۸۴، ۱۳:۲۶

طي 24 ساعت گذشته ؛

تهران شاهد وقوع 47 حادثه بود

تهران شاهد وقوع 47 حادثه بود

وقوع 47 حريق و حادثه طي شبانه روز گذشته در تهران بزرگ ، 3 كشته و 5 مجروح بر جاي گذاشت.

به گزارش خبرگزاري مهر ، ماموران آتش نشاني تهران طي شبانه روز گذشته در عمليات اطفاي 27 آتش سوزي و امداد و نجات 20 حادثه مختلف شركت كردند.

وقوع 47 حريق و حادثه در اين كلانشهر علاوه بر 8 كشته و مجروح ، بالغ بر 380 ميليون ريال خسارت مالي نيز ببار آورد.

8 وسيله نقليه ، 4 نقطه از معابر شهري ، 3 مغازه ، 3 منطقه از فضاهاي سبز، 2 كارگاه ، 2 منزل مسكوني از جمله اماكني بودند كه طي شب و روز گذشته طعمه حريق شدند.

آتش نشانان تهراني علاوه بر اطفاي اين آتش سوزيها ، امداد رساني 5 حادثه رانندگي ، 3 مورد حادثه آسانسور، 4 مورد حادثه محبوس شدن افراد در داخل ساختمان ها ، يك مورد حادثه احتمال ريزش ساختمان و همچنين چندين حادثه ديگر را بر عهده گرفته و توانستند 5 تن از شهروندان تهراني را نجات دهند.

بنابرهمين گزارش ، در جريان حوادث شبانه روز گذتشه 2 زن و يك مرد در 2 تصادف رانندگي جان خود را از دست دادند.

همچنين 4 نفر مرد در 3 حادثه رانندگي و يك نفر مرد در يك آتش سوزي خودرو دچار جراحت يا سوختگي شدند كه مصدومان بلافاصله به مراكز درماني انتقال يافتند.

آمار حريق و حوادث يكشنبه گذشته در مقايسه با يك روز قبل از آن (شنبه) اندكي كاهش يافته و از رقم 54 مورد به 47 مورد رسيده است.

بر همين اساس ، در 24 ساعت گذشته 400 آتش نشان تهراني با استفاده از 116 ماشين آتش نشاني به مدت 30 ساعت عمليات اطفايي و امدادي انجام دادند.

 

کد خبر 276030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha