به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر فضیلت، عصر دوشنبه، در جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی شهرستان گنبدکاووس گفت: برآنیم که برنامه های حوزه رسانه به صورت آموزش محور باشد و در کنار گرامیداشت روز خبرنگار کارگاه آموزشی صورت گیرد، البته فقط درحوزه رسانه این کار صورت نگیرد بلکه هر حوزه ای که مربوط به علوم ارتباطی باشد بر مبنای آموزش محور باشد تا سطح دانش فعالان رسانه افزایش یابد.
وی با بیان این که ارائه بسته های فرهنگی به مردم توسط دستگاه های نظارتی یک ضروری است، گفت: سیاست های نادرست در برخورد با مطالبات مردم باعث بروز ناهنجاری می شود.
وی برگزاری برنامه های هنری و موسیقی را یکی از وظایف اداره ارشاد عنوان کرد و گفت: مدیریت صحیح در بخش موسیقی هم جلوی گروه های زیرزمینی را می گیرد و هم در کنترل ناهنجاری ها مفید است.
محمد حمیدی، فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه گفت: متاسفانه برخی از جشن های عروسی مشکلات فرهنگی فراوان دارد.
وی افزود: باید با طراحی الگویی مناسب ابتدا جلوی جشن عروسی مختلط گرفته شود و سپس مانع از بروز مشکلات اجتماعی این مراسم ها شد.
وی خواستار توجه به واقعیت های جامعه شد و گفت: باید تدابیری در نظر گرفت تا خواسته های نسل جوان پاسخ داده شود.
حجت الاسلام محمدحسن سبحانی، امام جمعه شهرستان گنبدکاووس نیز خواستار تاثیر گذاری تصمیمات شورای فرهنگ عمومی در جامعه شد و گفت: جلسات این شورا باید حداکثر ظرف مدت 40 روز برگزار شود و دستور جلسات نیز باید براساس مناسبت های روز مطرح شود.
نظر شما