به گزارش خبرنگار مهر، ضیا هاشمی در اختتامیه نخستین دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی دانشجویان غیر ایرانی که عصر دوشنبه در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، بیان کرد: این اجتماع نمادی از اجتماع بین المللی دانشجویان است که نشانگر این حقیقت است که دانشگاه محل بروز علایق و سلایق گوناگون است.
وی ادامه داد: شما دانشجویان غیرایرانی علاوه بر تحصیلات رسمی خود فرصت دیگری نیز در اختیار دارید که شامل آشنایی با فرهنگ ها و آداب و رسوم دیگر ملل است.
هاشمی افزود: این نوع از آشنایی با فرهنگ ها و تمدن ها فراتر از مرزهای سیاسی و تقسیم بندی های نژادی و جغرافیایی برای شما حاصل شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه علی رغم همه تفاوت های زبانی و جغرافیایی که وجود دارد از تبادلات علمی و فرهنگی ملل حمایت می کند.
این مسئول بیان کرد: امیدواریم برگزاری این مسابقات و مراسمی از این دست در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) فرصتی برای ایجاد صلح، دوستی و احساس نزدیکی میان ملل منطقه و جهان باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط وخیم منطقه اظهار کرد: متاسفانه امروزه در کشورهای پیرامون ایران در عراق، سوریه و یمن اتفاقات ناگواری در حال وقوع است که نه تنها هر مسلمان بلکه هر انسانی را به درد می آورد.
هاشمی افزود: امیدواریم ملل منطقه هر چه زودتر از این فجایع رهایی یابند و به شرایطی که صلح، امنیت و دوستی برآن حاکم است درست یابند.
این مسئول گفت: ارتباطات میان دانشجویان ملل مختلف می تواند یکی از بهترین راه هایی باشد که سد راه خشونت، نسل کشی و انسان کشی می شود.
وی بیان کرد: وظیفه همه انسان ها این است که یکدیگر را یاری دهند تا ظلم و قتل از جهان رخت بندد و به جای آن دوستی و یکانگی بر جهان حاکم شود.
هاشمی اظهار کرد: در این میان در جریان تعاملات دانش جویی نیز باید در راستای تحقق این آرمان و نفی خشنونت تلاش شود و فراتر از هر زبان و نژادی نفی جنگ و خشونت یک اصل در میان همه ما باشد.
نظر شما