پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۰۵

سومین مجمع هم اندیشی تشکلهای مردمی معلولان کشور در قزوین آغاز شد

سومین مجمع هم اندیشی تشکلهای مردمی معلولان کشور در قزوین آغاز شد

قزوین- سومین مجمع هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای فعال در حوزه معلولان از امروز در سالن باغستان قزوین آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین مجمع هم اندیشی سازمانها و تشکل های مردم نهاد معلولان کشور، ظهر سه شنبه با حضور حسن کاشی مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین و نمایندگان تشکل های سراسر کشور در سالن باغستان قزوین آغاز به کار کرد.

در این نشست دو روزه لایحه حمایت از حقوق معلولان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و پیشنهادهای لازم برای لحاظ در قانون به هیئت دولت و مجلس ارائه خواهد شد.

سید اکبر حسینی در حاشیه افتتاح این همایش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: خوشبختانه کانون معلولان استان قزوین در سالهای اخیر توانسته توانمندی های خود را بخوبی نشان دهد و امروز با میزبانی از این همایش ملی امیدواریم بتوانیم چالش ها و مشکلات حوزه معلولان را استخراج و به مسئولان کشوری ارائه کنیم.

قزوین

مسئول برگزاری همایش تصریح کرد: تسریع درتصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان و تبادل تجربه معلولان فعال در حوزه تشکل های مردم از دیگر اهدافی است که در این همایش دنبال می کنیم.

حسینی بیان کرد: یکی دیگر از اهداف این همایش پیگیری و کمک به راه اندازی شبکه گسترده از فعالان حوزه معلولان است که در این دو روز موضوع قانون حمایت از معلولان و آخرین تغییرات ایجاد شده در آن گزارش خواهد شد.

وی گفت: خوشبختانه در سه سال گذشته لایحه به شکل قابل قبولی تنظیم شده و مباحث حمایتی مبتنی بر کنوانسیون حمیات از حقوق معلولان جهان در این دیه شده و در داخل کشور هم به موضوع آموزش، اشتغال، مناسب سازی معابر، حمیات تحصیلی و دادن امتیازات ویژه معلولان توجه جدی شده است.

قزوین

حسینی اظهارداشت: در این همایش پس از مباحث کارشناسی شرکت کنندگان از شرکت فیروز و کارخانه کانون معلولان توانا در شهرک لیای قزوین که تولید کننده شیشه و ترانس برق است دیدن خواهند کرد.

اینهمایش که هم اینک آغاز شده بعداز ظهر امروز با سخنرانی استاندار و فردا صبح و عصر نیز ادامه خواهد یافت. 

 

کد خبر 2760966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha