پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

بان کی مون:

اشغالگری اسرائیل باید به پایان برسد

اشغالگری اسرائیل باید به پایان برسد

دبیرکل سازمان ملل متحد با تأکید بر لزوم پایان هرچه سریعتر اشغالگری صهیونیست‌ها در فلسطین، خواستار برقراری صلح میان فلسطین و اسرائیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل در سخنانی بر لزوم پایان هر چه سریعتر اشغالگری صهیونیست ها در فلسطین تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، وی همچنین خواستار برقراری صلح میان فلسطینیان و اسرائیل شد.

دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه برقراری صلح میان فلسطین و اسرائیل تنها از طریق مذاکره صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: من بارها از دو طرف خواسته ام تا مذاکرات صلح میان یکدیگر را از سر بگیرند.

بان کی مون ادامه داد: من همواره از آرمان های فلسطینیان مبنی بر داشتن یک  کشور مستقل و همچنین اسرائیلی ها برای داشتن یک کشور امن حمایت کرده و می کنم.

گفتنی است، مذاکرات سازش میان فلسطین و تل آویو به دلیل اصرار صهیونیست ها برای ادامه شهرک سازی ها و عدم پایبندی آنها به توافقات آزادسازی اسرای فلسطینی همچنان در حالت تعلیق به سر می برد.

کد خبر 2761347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha