پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۹:۳۷

حسینی اراکی:

پایان مقاومت در راه خدا فتح و پیروزی است

پایان مقاومت در راه خدا فتح و پیروزی است

کرمانشاه- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه رمز پیروزی مردم یمن را تبعیت از قرآن و رهبرشان عنوان کرد و گفت: پایان مقاومت در راه خدا فتح و پیروزی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدباقر حسینی اراکی در نشست خبری با اصحاب رسانه با حضور امام جمعه شهر صعده یمن که بعد از ظهر سه شنبه در سالن جلسات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: رمز پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پیروی از امامت و ولایت و تبعیت از قرآن بود و در یمن هم با اطاعت از رهبر واحد و تبعیت از قرآن، اتحاد در بین یمنی ها مستحکمتر خواهد شد و پیروزی نزدیک خواهد بود.

وی افزود: در هیچ حکومت آزاد اندیشی حتی غیر مسلمان، به کودکان بی گناه و مظلوم تجاوز صورت نمی گیرد. قطعا مقاومت مردم یمن و به ویژه خون شهدا نابودی متجاوزان سعودی را در پی خواهد داشت و فتح و پیروزی پایان مقاومت در راه خدا خواهد بود.

اراکی بیان داشت: این اولین تجاوز سعودی ها به یمن نیست اما هرگاه تجاوزی از سوی آنان صورت گرفته با شکست روبه رو شده است، این بار هم مردم یمن با مقاومت بیشتری در مقابل حکومت متجاوز ایستاده اند و ما پی در پی خبرهای خوش به اسارت گرفتن سعودی ها را از صداوسیمای جمهوری اسلامی می شنویم.

وی افزود: استان کرمانشاه، استانی ظلم ستیز و مجاهد در طول تاریخ بوده و در جنگ هشت ساله، آغاز و پایان جنگ از این استان صورت گرفته است، مردم این دیار شهدای بسیاری را تقدیم اسلام کرده اند و در نهایت این مجاهدت ها و شهادت ها در ایران موجب پیروزی این ملت در مقابل صدام و حامیانش شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: برنامه اجتماع «یمن تنها نیست» برای همدردی با برادرانمان در یمن برگزار خواهد شد و نشان می دهد که فرقی میان شیعه و سنی نیست و اصل اقتدار اسلام در عالم است.

کد خبر 2761429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha