سید رمضان هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مصرف فرآورده های نفتی در کرمانشاه طی دو ماهه اول امسال، اظهار داشت: در این مدت حدود ۸۱ میلیون لیتر بنزین در استان مصرف شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یک درصدی مصرف این فرآورده را نشان می دهد.
وی افزود: این مسئله نشان دهنده روی آوردن بیشتر مردم به سمت استفاده گاز طبیعی و سوخت پاک است.
هاشمی همچنین از مصرف ۱۴ میلیون لیتر نفت سفید خبر داد و گفت: نسبت به مدت مشابه سال گذشته مصرف این فرآورده ۲۳ درصد کاهش یافته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه، همچنین مصرف نفت گاز با نیروگاه را ۱۳۵ میلیون لیتر عنوان کرد و افزود: این مقدار کاهش ۹ درصدی این فرآورده را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.
هاشمی مصرف این فرآورده بدون نیروگاه را حدود ۹۸ میلیون لیتر عنوان کرد و گفت: این میزان نشان دهنده کاهش ۷ درصدی مصرف نفت گاز در کرمانشاه است.
نظر شما