جواد قلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همایش حافظان کل قرآن کریم روز یکشنبه ۱۰ خردادماه جاری با حضور قاریانی از استان های قزوین و زنجان برگزار می شود.
وی ادامه داد: از میان قاریان شرکت کننده در این مراسم ۳۸ قاری از استان قزوین و ۱۶ قاری از استان زنجان حضور دارند که مکان و زمان برگزاری همایش نیز روز یکشنبه ۸ صبح در مرکز آموزش بسیج سپاه صاحب الامر استان قزوین واقع در شهرک کوثر فلکه دوم جنب کانون فکری و پرورشی است.
مسئول دارالقرآن کریم استان قزوین بیان کرد: در این دوره از همایش در طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ کل قرآن کریم مدارکی در درجات مختلف تعلق می گیرد.
وی در رابطه با میهمانان این همایش نیز گفت: حجت الاسلام علی نعمت اللهی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قزوین و استاد آقایی نفر اول مسابقات بین المللی قرآن کریم از میهمانان این همایش در روز یکشنبه خواهند بود.
نظر شما