به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی ارمغان روز پنجشنبه در هفدهمین همایش خیرین مدرسه ساز استان قزوین گفت: اولین مدرسه درقزوین توسط مرحوم حاج حسین شهیدی در سال ۱۳۴۱ ساخته شد و تا سال ۷۸ این حرکت خداپسندانه به صورت پراکنده ادامه داشت تامجمع خیرین شکل گرفت.
ارمغان افزود: در حال حاضر با مشارکت ۲۵۰ خیر مدرسه ساز در استان با ساخت یک هزار و ۱۰۰ کلاس درس نقش موثری در تعلیم و تربیت توسط این افراد ایفا شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین تصریح کرد: در طول سالهای ۹۳ و ۹۴ تعداد ۳۰ پروژه آموزشی در استان توسط خیرین در دست ساخت است که امسال ۱۹ پروژه تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
وی گفت: حدود ۷۰۰ خیر ماهانه از ۱۰ هزار تومان تا ۱۰۰هزار تومان در مدرسه سازی اهداء می کنند و در این کار خداپسندانه مشارکت دارند که برخی تا پایان عمر این کار را ادامه خواهند داد.
ارمغان تصریح کرد: با مشارکت خیرین مدرسه ساز اکثر مدارس چهار، سه و دو نوبته به یک نوبته تبدیل شده و امروز این گروه افراد نقش تعیین کننده ای در تحصیل دانش آموزان و توزیع عادلانه امکانات آموزشی ایفا می کنند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اظهارداشت: بسیاری از مدارس استان فاقد تجهیزات مناسب آموزشی و سیستم هوشمند است که از خیرین درخواست می کنیم برای این کار نیز مشارکت کنند.
وی گفت: علما و مراجع تقلید اجازه داده اند تا یک سوم سهم امام در مدرسه سازی هزینه شود و امیدواریم این حر کت نیز بتواند میزان مشارکت مردم را بالا ببرد.
این خیر مدرسه ساز گفت: مجمع خیرین استان آمادگی دارد کمک های مردمی را به هر میزان جمع آوری کند و اگر فرد خیری حتی یک کلاس بسازد نام آن کلاس به نام فرد خیر نامگذاری خواهد شد.
ارمغان اظهارداشت: این کار در نهادینه کردن فرهنگ مدرسه سازی موثر است و می تواند میزان مشارکت را بالا ببرد.
وی گفت: سرمایه گذاری در ساخت مدرسه و توسعه تعلیم و تربیت موجب ارتقاء فرهنگی کشور و کاهش آسیب های اجتماعی خواهد شد.
قاسمی: نوسازی مدارس قزوین 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
در ادامه این جشنواره مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: نوسازی و مقاوم سازی مدارس قدیمی استان بیش از 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تحقق آن نیازمند مشارکت خیرین است.
سالار قاسمی بیان کرد: باید بسازیم تا ساخته شویم و فلسفه وجود جهان ساختن و تعلیم و تربیت نسلهاست و امروز هیچ ساختنی بالاتر از مدرسه سازی نیست زیرا در این فضاها انسانهایی تربیت می شوند که آینده کشور را در دست خواهند گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: همه باید در برنامه های آموزش و پرورش سهیم شوند تا بتوانیم فضاهای آموزشی را تامین کنیم.
این مسئول یادآورشد: در شرایط کنونی اگر بخواهیم مدارس کهنه و قدیمی خود را نوسازی کنیم به 60 میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم که تامین آن از محل منابع دولتی ممکن نیست و سالها طول می کشد.
وی اضافه کرد: در کنار این مدارس طرح های نیمه تمام زیادی داریم که آنها نیز برای تکمیل شدن نیازمند اعتبارات زیادی است که از خیرین در خواست همکاری و مساعدت داریم.
قاسمی بیان کرد:در کنار ساخت مدرسه از خیرین درخواست میکنیم نسبت به ساخت نمازخانه و کتابخانه که دو رکن اساسی توسعه فرهنگی است نیز همت کنند تا زمینه تربیت دینی و اخلاقی فرزندان کشور هم در این فضاها فراهم شود.
تعهد 22میلیارد تومان خیرین قابل تقدیر است
قاسمی در ادامه اظهارداشت: در سال گذشته خیرین استان بیش از 22 میلیاردتومان متعهد شدند که بیش از 60 درصد آن را پرداخت کرده اند و امسال نیز امیدواریم بیش از این مبلغ برای توسعه فضاهای آموزشی اهداء شود.
وی گفت:با همکاری و مشارکت خیرین،اولیاء و مربیان و معلمان می توانیم محیطی پویا و بانشاط را برای تعلیم و تربیت فرزندان کشور مهیا کنیم.
در این مراسم از خیرین مدرسه ساز استان تجلیل شد.
نظر شما