به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته همراه با مدیر تیم های ملی، سرمربیان تیم های ملی نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان نیز از سمت خود کنارهگیری کردند و رئیس فدراسیون در اقدامی منطقی با این استعفا موافقت کرد. برای انتخاب سرمربی تیم ملی بزرگسالان زمان زیادی طول نکشید و در کمتر از دو ساعت بعد از استعفا غلامرضا دباغیان هدایت این تیم را برعهده گرفت.
درحالی که دباغیان در طول هفته گذشته علاوه بر رایزنی با گزینه های مدنظر خود برای افزودن به کادر فنی، درگیر آماده سازی تیم آذرخودرو برای حضور در هفته پایانی سوپر لیگ بود، فدراسیون برای انتخاب سرمربی تیم های جوانان و نوجوانان دست بکار شد.
مهران بهنام فر گزینه اول متولیان فدراسیون کاراته بود که محسن عاشوری دبیر فدراسیون با وی وارد مذاکره شد. این کاراتهکا که در زمان حضور در تیم ملی مدالهای متعددی در مسابقات جهانی، بازیهای آسیایی و قهرمانی آسیا کسب کرده و در زمان مربیگیری تیم های ملی رده های سنی و حتی بزرگسالان عملکرد درخشانی داشته است پیشنهاد فدراسیون را قبول نکرد.
روز جمعه در جریان هفته دوم از رقابتهای سوپر لیگ غلامرضا دباغیان در مذاکراتی خصوصی سعی در راضی نمودن بهنام فر برای پذیرش این مسئولیت داشت ولی تلاش ها به نتیجه ای نرسید تا فدراسیون به دنبال گزینه های دیگری باشد.
بهترین مربی سوپر لیگ معتقد است که سه سال قبل و بعد از مسابقات جهانی پاریس با وجود کسب نتایج قابل توجه بی دلیل از تیم ملی کنار گذاشته شده است و اکنون نمی تواند با فدراسیون همکاری داشته باشد.
بعد از بهنام فر پیکان توجه فدراسیون به سوی یک مربی موفق دیگر چرخید. علیرضا کتیرایی که او نیز یکی از پرافتخارترین ملی پوشان کاراته ایران است و همراه با بهنام فر در تیم های رده سنی و بزرگسالان نتایج خوبی کسب کرده است. به نظر می رسد با توجه به رابطه خوب دباغیان با کتیرایی هدایت تیم های نوجوانان و جوانان به این مربی قمی سپرده شود.
اما دباغیان برای تکمیل کادر فنی خود حسینی را به عنوان مربی بدنساز مد نظر دارد و با شهرام هروی برای مربیگری تیم ملی مذاکره کرده است. البته هروی که چند سالی با سلیمانی ، رهنما و روحانی در تیم ملی همکاری کرده ترجیح می دهد مستقل کار کند. این احتمال وجود دارد که هدایت تیم ملی امید به هروی واگذار شود که در صورت اتخاذ چنین تصمیمی باید منتظر حضور عموزاده در کنار سرمربی تیم باشیم. مردی که اولین طلای جهانی کاراته ایران را کسب کرد.
به هر حال امیدواریم فدراسیون در این بخش هم به زودی به نتیجه برسد چرا که زمان برای آماده سازی تیم ملی جهت حضور در مسابقات جهانی اندونزی اندک است و اردوها باید زودتر آغاز شود.
نظر شما