پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵

حنظل عیدانی:

متکدیان رها شده در آبادان باید ساماندهی شوند

متکدیان رها شده در آبادان باید ساماندهی شوند

آبادان - رئیس شورای اسلامی شهر آبادان گفت: در حال حاضر متکدیان بسیاری در شهر آبادان رها شده اند که این وضعیت نابسامان باید ساماندهی شود.

حمید حنظل عیدانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر متکدیان بسیاری در شهر آبادان رها شد‌ه‌ اند که این وضعیت نابسامان باید ساماندهی شود.

وی با تاکید بر اینکه شهر آبادان بین‌ المللی بوده و باید دارای فضای کسب و کار بین‌ المللی نیز باشد، افزود: چرا در حال حاضر متکدیان به این شیوه در سطح شهر رها شده‌اند؟ دستگاه‌ های اجرایی که در این زمینه نقش دارند باید به شیوه مطلوب این معضل را ساماندهی کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان ادامه داد: تاکنون تذکراتی را در خصوص متکدیان به شهرداری آبادان داده‌ ایم ولی وقتی این مباحث را مطرح می‌ کنیم شهرداری مدعی می‌ شود که ما فقط اظهارنظر می‌ کنیم. اعضای شورای اسلامی شهر آبادان نماینده مردم این شهر هستند به همین دلیل باید مشکلات مردم را مطرح کنند.

حنظل عیدانی با بیان اینکه از سازمان منطقه آزاد اروند انتظار می‌ رود برای تامین منابع مالی ساماندهی متکدیان در آبادان کمک کند، عنوان کرد: از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، نیروی انتظامی، شهرداری و سایر دستگاه‌ های شهر آبادان انتظار می‌ رود تا برای رفع این معضل اقدامات جدی انجام دهند.

وی یادآور شد: اغلب متکدیان فعلی شهر آبادان، از دیگر شهرها به این شهر منتقل می‌شوند. مردم آبادان مهمان‌ نواز هستند ولی قرار نیست از پدیده‌ های منفی حمایت کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان، راهکار رفع معضل متکدیان در آبادان را همدلی دانست و گفت: باید همه دستگاه‌ های مربوطه با همدلی و اقدام گروهی این معضل را برای همیشه رفع کنند.

کد خبر 2763710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha