به گزارش خبرنگار مهر، مهدی افراسیابی صبح شنبه در نشست سالیانه نمایندگان استانی مراکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال سراسر کشور اظهار کرد: فعالیت در فضای سخت و پرمشغله فناوری دیجیتال باید با الگوبرداری از ۸ سال دفاع مقدس به گونه ای باشد که مردم این عرصه را به دست گیرند.
وی افزود: برنامه ریزی در شبکه ملی فرهنگ، ارتقاء آموزش در راستای مشارکت حرفه ای مردم در این صحنه است.
افراسیابی با اشاره به توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شبکه ملی فرهنگ، نشست نمایندگان استانی مراکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال کشور را فرصتی ارزشمند برای تبیین برنامه سال ۹۴ در این حوزه دانست و گفت: نتیجه نشست فوق می تواند هم اندیشی و تعامل هر چه بیشتر فعالان این حوزه باشد.
در ادامه این نشست، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به ویژگی های جهان دیجیتال اظهار کرد: جهان دیجیتال باید دارای ساده سازی بنیادین باشد و به شفاف ساختن کار صحنه ای بپردازد و خصوصیت حاضر کردن تصور به تصدیق را در خود داشته باشد.
فیروز فاضلی افزود: در دنیای دیجیتال، بازآفرینی اندیشه رخ می دهد و نجات از سقوط و خلق سلوک بصری از دیگر ویژگی جهان دیجیتال است.
وی به فعالیت مجتمع های دیجیتالی در استان گیلان اشاره و بیان کرد: هم اکنون استان گیلان دارای یک مجتمع دیجیتال استانی با ۵۳ سیستم و ۱۲ نفر نیروی انسانی مستقر در مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیاء رشت است.
فاضلی ادامه داد: یک مجتمع فرهنگی دیجیتال شهری با ۲۷ سیستم در مجتمع فرهنگی هنری آستارا مشغول به فعالیت است و ۴ خانه دیجیتال نیز در مسجد جامع کیاشهر، امام زاده قاسم چولاب، مسجد امیرالمومنین رشت و موسسه یاران سبز موعود دایر است.
در پایان روز نخست نشست سالیانه نمایندگان استانی مراکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال سراسر کشور که در انزلی در حال برگزاری است، از ۶ محصول به نمایندگی از تولیدات فرهنگی دیجیتال رونمایی شد.
نظر شما