پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۰۹

قاضی زاده هاشمی:

دشمن پیچیده‌تر از گذشته عمل می‌کند/ایران در جهان سربلند است

دشمن پیچیده‌تر از گذشته عمل می‌کند/ایران در جهان سربلند است

ری-وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:امروز دشمنان انقلاب اسلامی از عزت ملت ایران نگران هستند و به همین خاطر پیچیده تر از گذشته عمل می کنند و حضور گروه های تکفیری در همین راستا است.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه ادای احترام کمیته دانشگاهیان کشور با معمار کبیر  انقلاب اسلامی ایران با اشاره به باور عمیق ملت ایران به امام راحل اظهار داشت: ملت ایران نسبت به امام راحل باور قلبی و ایمان محکم داشتند و همین امر سبب شد تا در برابر مشکلات بیاستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: امام راحل جایگاه خاصی برای محرومان و مستضعفان قائل بودند و همین امر سبب شده بود که همه مردم به یک نگاه و با یک دید به شخصیت امام ما بنگرند.

وی ادامه داد: امروز به برکت تفکر امام راحل، بسیاری از ملت ها و جوانان دنیا از نظام اسلامی الگو گرفته و به دنبال آزادی خواهی و تحقق اسلام واقعی در کشورشان می روند اما به دلیل نداشتن رهبر دینی و آگاه به نتیجه مورد نظرشان نمی رسند.

این مسئول تأکید کرد: امام راحل به این پیام دین اسلام مبنی بر پیروزی مستضعفین بر مستکبری اعتقاد راسخ و باور قلبی داشت به همین خاطر همین ایمان و باور امام موجب سربلندی مردم ایران اسلامی در جهان شد.

هاشمی اضافه کرد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی از عزت و سرافرازی ملت ایران ناراحت و نگران هستند و به همین خاطر پیچیده تر از گذشته عمل می کنند و حضور گروه های تکفیری در منطقه در همین راستا تفسیر می شود.

گفتنی است دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی روز یکشنبه و در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمان های بلند معماری کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد.

در این مراسم معاونان و کمیته دانشگاهیان سراسر کشور به همراه  وزیر بهداشت و درمان نسبت به مقام شامخ امام راحل ادای احترام کرده و با نثار تاج گل و قرائت فاتحه یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران را گرامی داشتند.

کد خبر 2765158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha