۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۶

حجت‌الاسلام محمدی مطرح کرد:

بازنگری قوانین پایان‌نامه‌های حوزوی/تدوین دو طرح در حوزه ارتباطات

بازنگری قوانین پایان‌نامه‌های حوزوی/تدوین دو طرح در حوزه ارتباطات

نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین بر لزوم بازنگری قوانین پایان نامه‌های حوزوی تاکید کرد و خواستار فراگیرشدن پژوهش در تمامی سطوح حوزه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدصادق محمدی شامگاه یکشنبه در چهارمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفا برگزار شد، گفت: توسعه و پیچیدگی ارتباطات مهم‌ترین مسئله عصر کنونی است، همین امر باعث نامگذاری عصر ارتباطات و اطلاعات، عصر دیجیتال، کهکشان سایبری، فضای مجازی و... شده است.

مدیر کمیته ارتباطات و پژوهش مجمع عمومی جامعه مدرسین ادامه داد: امروز توسعه دینی - فرهنگی رابطه تنگاتنگ با توسعه ارتباطات دارد. کمیته ارتباطات با توجه به این امر مهم ۵ جلسه برگزار کرده و با بررسی آسیب‌های مرتبط، ارائه طرح و برنامه‌هایی را ضروری می‌داند.

وی ارتباط علمی فعال و مستمر اساتید حوزه قم با حوزه‌های علمیه و موسسات علمی سراسر کشور را یکی از این طرح‌ها عنوان کرد و گفت: در این کمیته مواردی همچون ایجاد زمینه ارتباط حوزه علمیه قم و شخصیت‌های علمی با مراکز و شخصیت‌های علمی جهان اسلام به ویژه اهل سنت، ایجاد زمینه ارتباط علمی بین علما و اندیشمندان حوزوی با تشکل‌ها و انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد و مراکز علمی دنیا و نیز حضور جدی و فعال اساتید و صاحبنظران حوزوی در رسانه‌ها و عرصه‌های مختلف فضای مجازی مورد تاکید قرار گرفته است.

آماده بودن پیش نویس دو طرح مهم در کمیته ارتباطات و پژوهش

این استاد حوزه از آماده بودن پیش نویس دو طرح مهم در کمیته ارتباطات و پژوهش خبر داد و درباره مسئله پژوهش گفت: پژوهش تلاش فکری منظم و روشمند و مسئله محور برای یافتن حقیقت بر مبنای استدلال و برهان است.

حجت‌الاسلام محمدی گفت: ارتباط تنگاتنگ تعلیم و تربیت و آموزش با پژوهش و تولید علم که مورد تاکید و توصیه مقام معظم رهبری است، بر تحقیق و پژوهش می‌رساند که پژوهش جوهره اصلی آموزش و پرورش و پایه اصلی پیشرفت و اعتلای جامعه در همه زمینه‌هاست.

فراگیرشدن پژوهش در تمامی سطوح تحصیلی حوزه

وی بازنگری قوانین پایان نامه‌های حوزوی را نخستین طرح کمیته پژوهش بیان کرد و یادآور شد: در این کمیته مسائلی همچون بررسی نقاط قوت و ضعف پایان نامه‌ها، آسیب‌شناسی علل ضعف‌ها، راهکارهای ارتقای سطح پژوهش‌ها و بررسی مصوبات و آئین نامه پایان نامه‌های حوزوی مورد تاکید قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام محمدی خواستار فراگیرشدن پژوهش در تمامی سطوح تحصیلی حوزه شد و افزود: در حال حاضر پایان نامه نویسی در سطح سه و چهار رواج دارد و ما پیشنهاد دادیم طلاب از همان ابتدا که وارد حوزه می‌شوند باید با پژوهش آشنا شوند.

این استاد حوزه اضافه کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع آشنایی با روش‌های نوین پژوهش با حفظ سنت‌های سلف صالح و راهکارهایی در راستای علمی و تخصصی‌ترشدن پایان نامه مورد تاکید کمیته پژوهش است.

به گفته نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین طرح‌های مورد تصویب کمیته ارتباطات و پژوهش پس از ارائه در هیئت رئیسه مجمع عمومی و تصویب نهایی در جامعه مدرسین، برای اجرا به شورای عالی حوزه‌های علمیه ارسال خواهد شد.

کد خبر 2765610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha