صدیف بیگ زاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: سال گذشته ۹۷ کارت جدید، سال ۹۲، ۷۴ کارت، سال ۹۱، ۷۷ کارت، سال ۹۰، ۸۴ کارت و سال ۸۹، ۱۲۰ کارت جدید صادر شده است.
وی افزود: مقایسه این آمار نشان می دهد در طول چهار سال گذشته درخواست برای کارت جدید روند صعودی داشته و به عنوان مثال صدور در سال گذشته به نسبت سال ماقبل ۳۱ درصد رشد را نشان می دهد.
معاون توسعه تجارت خارجی صنعت، معدن و تجارت استان در عین حال تمدید کارت بازرگانی را با کاهش از سال ۸۹ تا ۹۲ دانست و گفت: در سال ۹۳ برخلاف سال های قبلی افزایش ۲۰ درصدی را شاهد هستیم.
به گفته بیگ زاده سال گذشته ۱۴۴ کارت بازرگانی تمدید شده است که موجب شده در مجموع صدور یا تمدید کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی ۲۴ درصد افزایش را نشان دهد.
وی در خصوص پرونده های ثبت سفارش از ثبت شش هزار و ۲۸۹ فقره پرونده در سال گذشته خبر داد و گفت: به نسبت سال ماقبل ثبت پرونده ۳۰ درصد افزایش یافته است.
نظر شما