به گزارش خبرگزاري "مهر"، اين انتصاب پيرو نامه آيت الله جنتي رئيس شوراي نمايندگان مقام معظم رهبري در دانشگاهها انجام گرفت.
آيت الله جنتي در نامه خود استعفاي حجت الاسلام و المسلمين آقاي محسن قمي را از مسئوليت نهاد نمايندگي ولي فقيه، به استحضار مقام معظم رهبري رسانده و حجت الاسلام و المسلمين آقاي محمد محمديان را جهت تصدي اين مسئوليت پيشنهاد نموده بود.
متن حكم حضرت آيت الله خامنه اي به شرح زير است:
بسم الله الرحمن الرحيم
با تشكر فراوان از خدمات ارزشمند جناب آقاي قمي دامت توفيقاته در دوران اين مسئوليت پيشنهاد جنابعالي درباره انتصاب جناب حجت الاسلام محمديان را با خوشوقتي مي پذيرم و ايشان را كه به حمد الله حائز مراتب علم و تقوا و سلامت نفس مي باشند به رياست نهاد نمايندگي در دانشگاه ها منصوب مي كنم.
اميد است با درايت و تيزبيني و تلاش بي وقفه حركت مباركي را كه در محيط ارزشمند دانشگاهي كشور پديد آمده است اعتلاء و رشد بيش از پيش ببخشند.
والسلام عليكم جميعا و رحمه الله
سيد علي خامنه اي
10/10/84
متن نامه آيت الله جنتي به اين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
محضر مبارك حضرت آيت الله خامنه اي مد ظله العالي
رهبر معظم انقلاب اسلامي
سلام عليكم
احتراما با توجه به استعفاي جناب حجت الاسلام و المسلمين آقاي محسن قمي از مسئوليت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، اين شورا بر اساس وظيفه مصرح است دراساسنامه نهاد بدينوسيله ضمن تقدير و تشكر از تلاش مداوم و خدمات صادقانه، موفقيت آميز ايشان، جناب حجت الاسلام و المسلمين آقاي محمد محمديان را كه از خانواده معظم شهدا و از فضلاي ارزشمند حوزه علميه قم بوده و از سابقه طولاني ارتباط با دانشگاه و نيز انجام فعاليت هاي موفق فرهنگي و تربيتي در نهاد برخوردارند، براي تصدي اين مسئوليت پيشنهاد مي نمايد.
دوام عمر با عزت حضرتعالي را از خداوند متعال خواستارم.
رئيس شوراي نمايندگان مقام معظم رهبري در دانشگاه ها
احمد جنتي
همچنين حجت ااسلام و المسلمين جناب آقاي محسن قمي از سوي رهبر معظم انقلاب به عضويت شوراي عالي انقلاب فرهنگي و عضويت شوراي نمايندگان رهبري در دانشگاه ها نيز منصوب شدند.
نظر شما