به گزارش خبرگزاری مهر،بررسی لایحه «دستورالعمل انضباطی بهرهبرداران از اماکن، میادین و غرف سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران» به عنوان اولین دستور جلسه یکصدو پنجاه و هشتم شورای شهر تهران در دستورکار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
در جریان بررسی این لایحه مرتضی طلایی نایب رییس شورای شهر تهران که در غیاب مهدی چمران ریاست این جلسه را بر عهده داشت در توضیح سابقه این لایحه، گفت:این لایحه در سال ۸۷ از طرف شهرداری به شورا ارسال شده و پس از رفت و برگشت به کمیسیون مربوطه به نتیجه نرسیده است و شهرداری مجددا در سال ۹۲ لایحه جدیدی به شورا ارسال کرده است که در این جلسه به لایحه جدید خواهیم پرداخت.
پرویز سروری رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران به عنوان کمیسیون اصلی نظرات و ایرادات کمیسیون را قرائت و در نهایت پیشنهاد داد که لایحه مذکور به دلیل اشکالات زیاد قابل طرح در شورا نیست بنابراین به شهرداری عودت شود تا ظرف مدت دو ماه بازنگری کلی انجام و به شورا ارسال شود.
در ادامه بررسی این لایحه مجتبی شاکری عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در سال ۸۹ اساسنامه سازمان میوه و ترهبار در شورا مطرح شد، افزود: قرار بود این اساسنامه در وزارت کشور تأیید شود که تا به امروز مهر تأیید بر این اساسنامه نخورده است.
شاکری بیان داشت: در سال ۸۴ نیز قرار بوده است که از طرف شورای شهر نیز نمایندهای در سازمان میادین میوه و ترهبار در بحث واگذاری غرف وجود داشته باشد که این اتفاق هم رخ نداده است.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۸۷ نیز قرار بود برای ارتقاء کیفیت میوه و ترهبار نمایندهای از سوی شورا در سازمان میادین برگزیده شود، افزود: این کار نیز هنوز صورت نگرفته است، ضمن اینکه مشخص نیست سازمانی که اساسنامه آن در وزارت کشور معطل مانده بر چه اساسی عمل میکند!
وی با اشاره به اینکه آیین نامه انضباطی باید در قالب اساسنانه ارائه شود ، پیشنهاد داد هیات رییسه شورا این کار را مدیریت کند تا اول اساسنامه که اولویت دارد در دستور کار شورا قرار گیرد.
در ادامه طلایی پیشنهاد داد که این لایحه به کمیسیونهای مربوطه ارجاع و بعد از جمعبندی دیدگاههای کمیسیونهای اصلی و فرعی و همچنین سازمان میادین و ترهبار، مجدداً به صحن شورا برگردد.
پس از صحبت سایر اعضای شورای تهران از جمله، محمد حقانی ،علیرضا دبیر و احمد حکیمیپور قرار شد لایحه دستورالعمل انضباطی بهرهبرداران از اماکن، میادین و غرف سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران جهت جمعبندی نظرات کمیسیونهای نظارت و حقوقی و سلامت و محیط زیست و همچنین برنامه و بودجه ارجاع داده شده و طی دو هفته مجداً این لایحه به صحن شورا برگردد.
براساس این گزارش تعیین نماینده شورای اسلامی شهر تهران در کمیسیون بدوی رسیدگی به کفالت نظام وظیفه دستور بعدی جلسه بود، به طوری که رحمتالله حافظی طی نامهای به چمران، رئیس شورای شهر تهران درخواست کرده بود که فرد دیگری را جایگزین وی در این کمیسیون مشخص کند.
مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به نمایندگی های مختلف شورا در مجامع و سازمانهای مختلف ،گفت : در کمیسیون فرهنگی ، نمایندگی های شورا در مجامع و سازمانهای مختلف و نیز معرفی کارشناسان را احصاء کردیم و حدود ۱۶۰ نمایندگی وجود اما متاسفانه برای عملکرد این نمایندگی ها آیین نامه مشخصی وجود ندارد ، چه گونه است که ما حقوق قانون شورا را به شخصی تفویض می کنیم اما برای کارکرد آن آیین نامه مدون نداریم.
شاکری پیشنهاد داد : کمیسیون حقوق و نظارت شورا این موضوع را بررسی و برای آن آیین نامه واحد تدوین کند .
احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه آقای حافظی اکنون در جلسه حضور ندارند ، پیشنهاد داد : رای گیری در خصوص استعفای وی از کمیسیون بدوی کفالت نظام وظیفه ،به جلسه بعد که خودشان حضور دارند موکول شود چرا که این کار حفظ حرمت شورا است.
مسجد جامعی در ادامه ، در دفاع از حقانی گفت : کسانی که حرمت شورا را حفظ نمی کنند خودشان هم ضرر می کنند چرا که حفظ حرمت شورا احترام به قانون و خرد جمعی است .
در نهایت پس از صحبتهای موافقین و مخالفین این دستورالعمل، قرار شد کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نسبت به تدوین آییننامه نمایندگی اعضای شورای شهر در مجامع مختلف اقدام نماید و موضوع تعیین نماینده شورا در کمیسیون بدوی رسیدگی به کفالت نظام وظیفه نیز در جلسه بعدی و با حضور رحمتالله حافظی بررسی شود.
نظر شما