سردار سیروس فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به محدودیت های ترافیکی در نظر گرفته در برخی محورهای شرق استان تهران اظهار داشت: با توجه به سه روز تعطیلات به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ولی عصر(عج)، رحلت امام راحل و قیام 15 خرداد، حجم مسافرت و تردد در جاده های شرق استان تهران افزایش پیدا می کند.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: مأموران پلیس راه و نیروی انتظامی شرق استان تهران در ایام تعطیلات نیز در مسیر و محورهای مختلف شرق استان مستقر بوده و به وظیفه خود عمل می کنند.
وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و به منظور تسهیل در رفت و آمد مسافران و رانندگان، تردد تریلر از امشب تا پایان روز جمعه در محور فیروزکوه ممنوع می شود.
این مسئول اضافه کرد: از رانندگان و مسافرانی که قصد عبور از محورهای شرق استان تهران را دارند انتظار می روند که نسبت به رعایت مقررات و قوانین راهنمایی و رانندگی نهایت دقت را داشته و به توصیه های پلیس توجه کنند.
نظر شما