پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ خرداد ۱۳۹۴، ۰:۱۵

گفتگوهای غیررسمی طالبان با نمایندگان زن افغان در نروژ

گفتگوهای غیررسمی طالبان با نمایندگان زن افغان در نروژ

طالبان و دفتر ریاست جمهوری افغانستان اعلام کردند که نمایندگان طالبان با قانونگذاران زن و مذاکره کنندگان صلح افغان در شهر اسلو پایتخت نروژ دیدار و گفتگو کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، ذبیح الله مجاهد یکی از سخنگویان طالبان افغانستان در نامه ای الکترونیکی به رسانه ها اعلام کرد این گفتگوها غیررسمی بوده و نمی تواند به عنوان «گفتگوهای صلح» تلقی شود.

در همین راستا یکی از مقامات افغان نیز به این خبرگزاری گفته است این گفتگوها در روزهای سوم و چهارم ژوئن و به عنوان بخشی از ابتکار بلندمدت نروژ برای صلح در افغانستان انجام شده است.

مقامات کابل می گویند دست کم 5 نفر از نمایندگان زن پارلمان این کشور از حمله فوزیه کوفی و شکریه براکزای مدافعان مشهور حقوق زنان در این کشور در این هیات به عنوان نمایندگان مستقل حضور داشته اند.

همچنین یک مقام افغان که خواسته نامش فاش نشود، گفت: این دو عضو زن پارلمان، نماینده دولت نبوده اند بلکه به نشست های غیررسمی دعوت شده و بخشی از هیات رسمی دولت افغانستان نبوده اند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
کد خبر 2768461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha