پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۱۲

روشنی در گفتگو با مهر:

مدال ليگ جهانی کاراته برزيل را بدون حمایت های لازم کسب کردم

مدال ليگ جهانی کاراته برزيل را بدون حمایت های لازم کسب کردم

اسکو- ورزشکار اسکویی برنده مدال برنز کاتای انفرادی لیگ جهانی برزیل گفت: این موفقیت بدون کمترین حمایت‌ها بدست آمده است.

آرمین روشنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روند کسب مدال برنز کاتای انفرادی لیگ جهانی برزیل اظهار داشت: در این دوره از ليگ جهاني كاراته كه با حضور ۳۹۷ كاراته‌كا از۲۶ كشور در شهر سائوپائولو برگزار می شود، ابتدا كريستين تاوارس از برزيل را با نتيجه سه بر دو از پيش رو برداشتم و سپس با اختلاف پنج امتیازی آنتونيو كارگاراي، ديگر نماينده كشور ميزبان را پشت سر گذاشتم.

وی در ادامه افزود: در ادامه موفق شدم با امتیاز چهار بر یک وي ليم چي از مالزي را شكست دهم و در بازي چهارم نیز لوئيز گوئيلار از كلمبيا را سه بر دو مغلوب كردم اما در ديدار نيمه نهايي مقابل ماركوس سا از برزيل را چهار بر یک واگذار کردم و در شانس مجدد به مبارزات ادامه دادم و در اين مرحله با شکست چهار بر یک فردريكو داسيلوا از برزيل به مدال برنز رسيدم.

این ورزشکار اسکویی در مورد وضعیت کنونی خود و تیم گفت: امسال نیز همانند سال ‌های قبل بدون کمترین حمایت ‌ها کار خودمان را انجام می‌دهیم و این در حالی است که قسمت عمده ‌ای از اردوهای ما لغو شدند و به بسیاری از تعهدات عمل نشد ولی با کمک خدا و تمرینات خوبی که امسال داشتیم، امیدوارم بتوانیم با دست‌پر از برزیل برگردیم.

گفتنی است تیم ملی کاتای ایران برای حضور در این رقابت‌ها تمرینات خود را از اواسط فروردین امسال آغاز کرد و پس از پشت سر گذاشتن دوران بدن‌سازی، تمرینات اصلی خود را زیر نظر سعید نیکوخصلت ادامه داد.

کد خبر 2768955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha