"شهريار مشيري" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" با اظهار اين مطلب افزود: آموزش عالي هرمزگان در عين نوپايي از لحاظ فضاي آموزشي، تعداد اعضاي هيات علمي و مرتبط بودن رشته هاي موجود با نيازهاي استان در فقر به سر مي برد.
وي ضمن تاكيد بر لزوم ادغام دانشكده كشتي سازي دانشگاه صنعتي اميركبير (واحد هرمزگان) و دانشگاه هرمزگان، خاطر نشان كرد: وقتي در استان، دانشگاهي مادر مانند دانشگاه هرمزگان وجود دارد بايد مديريت آن را تقويت كرد. در اين راستا پيگيري ادغام دانشكده كشتي سازي را با دانشگاه هرمزگان در دستور كار قرار داده ايم.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات با اشاره به كسري بودجه در حوزه آموزش عالي اين استان، يادآور شد: در حالي كه استان هرمزگان بعد از خوزستان بيشترين در آمد ملي را بين استان هاي ساحلي براي كشور دارد وليكن آموزش عالي آن تا حدي با كسري بودجه مواجه است كه دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان با تاخيرهاي دو ماهه حقوق اساتيد را پرداخت مي كند.
وي تصريح كرد: وضعيت نامناسب پرداخت حقوق در دانشگاه هاي اين استان به حدي بوده كه با گذشت شش ماه قادر به پرداخت اضافه كار كارمندان خود نيست.
"مشيري" با اعلام اين مطلب كه دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان فاقد بيمارستان آموزشي است، افزود: تنها بيمارستان موجود در بندرعباس بيمارستان "شهيد محمدي" است و از دولت مي خواهيم تا از ساخت بيمارستان 400 تخت خوابي حمايت كند.
نماينده مردم بندعباس در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در روستاهاي استان، درمانگاه هايي هستند كه توسط خيرين ساخته شده اند وليكن خالي از پرستار و پزشك هستند و اين فقر استان هرمزگان از لحاظ نيروي انساني در حوزه بهداشت و درمان در حالي مشاهده مي شود كه تعداد دانشجويان رشته پزشكي به 33 نفر در سال تقليل يافته كه اين رقم در سال هاي اوليه پذيرش دانشجو در اين رشته معادل 100 نفر بوده است.
نظر شما